Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 27°C Még több cikk.

Kocogás a gyermekekért

Győr - A mozgáskorlátozottak megyei egyesülete futást rendez vasárnap 9 órától a korai fejlesztésre és gondozásra, valamint fejlesztő felkészítésre szoruló, sérült gyermekek támogatására, akik a Gyógypedagógiai Szolgáltató Központ keretein belül kapnak gondozást. A befolyt összegből a szervezők egy speciális érzékelőszobát szeretnének kialakítani a gyermekek számára.
Kara Ákos, a rendezvény fővédnöke, a megyei közgyűlés alelnöke elmondta: a jó célok mindig megtalálják azokat a támogatókat, akik összefognak – jelen esetben a körülbelül négy kilométeres távot kerékpárral, kocogva vagy éppen egy kellemes sétával teljesítik.

A gyermekek és a diákok nevezési díja 100, a felnőtteké 300 forint, ezt vasárnap a helyszínen, a Széchenyi-egyetem melletti töltésen, az erdei lejárónál lehet befizetni.

A támogatás „Fussunk össze" megjelöléssel a mozgáskorlátozottak OTP 11737007-20031323-as számlaszámán keresztül is eljuttatható. Bővebb információval a megyei egyesület munkatársai a Lajta u. 27/B alatt, illetve a 96-os körzetszámú 410-038-as vagy az 542-156-os telefonszámon szolgálnak. E-mail elérhetőség: szakertoi01@externet.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száz év tanulás, egy hét ünnep

Győr - A győri bazilikában tartott szentmisével ért véget a százéves Kazinczy Ferenc Gimnázium… Tovább olvasom