Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Koccanások hétvégéje volt a mostani - fotók

Nem telt eseménytelenül az utakon a hétvége, több kisebb balesethez is riasztották az egyenruhásokat. Szerencsére nagyobb sérülés nem történt.
Péntek esete háromnegyed tizenegykor történt az első ütközés. Egy Opel haladt Győrben a Mónus Illés utcán, amikor a sarki virágbolt mellett található újságos bódénak eddig tisztázatlan körülmények között nekihajtott. Az ütközéstől a bódé elmozdult a helyéről. A balesetben senki nem sérült meg.

Fotó: Döbrentei Balázs
Fotó: Döbrentei Balázs

Fotó: Király Dávid
Fotó: Király Dávid


Szombaton sem kellett sokat várni a "kék lámpásoknak" az első győri riasztásra. Egy kistehergépkocsi ütközött villanyoszlopnak a Kardán utcában, a likócsi körforgalomnál. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járművet.


A műszaki mentés és a helyszínelés idején a forgalom rendőri irányítás mellett haladt. A villanyoszlop olyannyira megsérült, hogy az áramszolgáltató munkatársait is a helyszínre kellett hívni.


Az éjszaka az Öttevényen, a Miklósi úton sem telt nyugalmasan. Egy vélhetően ittas sofőr nem tudta gépkocsiját az úttesten tartani és az egyenes szakaszon nekiütközött a buszmegállót jelző táblának.

Fotó: Buga András
Fotó: Buga András

Az ütközést követően autójával áthajtott az úttesten és a szemben lévő fának ütközött. Egyiknél sem sérült meg, hiszen az összetört autót hátrahagyva távozott a helyszínről.

Fotó: Buga András
Fotó: Buga András

Ismét Győrben történt a szombati utolsó karambol, melynek során két autó ütközött össze szombat éjjel nem sokkal fél tizenkettő után a Mártírok útja és a Nagysándor József utca kereszteződésében. A győri hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a mentők az egyik sofőrt kiemelték az összetört elejű kocsiból.

Fotó: HAK
Fotó: HAK

Információnk szerint sérülése nem súlyos. A tűzoltók áramtalanították a karambolos járműveket, amelyekből üzemanyag folyt az útra. A helyszínt rendőrök biztosították, a Közútkezelő Zrt. munkatársai feltakarították az aszfaltra folyt üzemanyagot.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új kalandpark nyílt a Bakonyban

A park Vinyén, az Öreg-Bakony egyik legfestőibb részén jött létre közel 4 kilométer hosszan húzódó,… Tovább olvasom