Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Kitálalnak az egykori „testvérek

A győri aranyvasárnap vendége volt a Győr Plazában a Barátok közt két volt sztárja, a tv2 reggeli műsorvezetőiként nemrég debütált Halász Gábor és Konta Barbara.
Halász Gábor és Konta Barbara
Az RTL Klub-produkciótól nemrég, nem éppen békés körülmények között távozó két „Hoffer testvér" egy, a közelmúltban megjelent „Ellenségek közt" dokumentumkönyv dedikálására érkezett Győrbe. A két népszerű fiatal a szappanopera négy évének kulisszatitkairól vall Víg György Magyar Könyvklub gondozásában megjelent könyvében. A két egykori családtag, bár különböző módon – Barbara önként, Gábor nem saját döntése következtében – került ki a sorozatból, mégis azért nyílt meg a közvélemény előtt, mert úgy gondolta: a nézők, a sorozat kedvelői is tudják meg, hogy a kedvelt sorozat szereplői mennyire kiszolgáltatottak.

– A kép a sorozatról túl rózsás, fel kellett tárni a Barátok közt valódi világát, mert az ember papírcetli, amit el lehet dobni, ráadásul úgy, hogy máshol már ne is lehessen használni. Ezt nem lehet tűrni. Ez a legfőbb tanulság – fogalmazott a vidékre száműzött Hoffer Misit alakító Halász Gábor.

A szívükben azonban nincs harag. A másik televíziós csatornánál kapott feladat újabb kihívást és egyben rendkívüli elfoglaltságot jelent számukra. Ezért nem csoda, hogy alig jutott idejük a karácsonyi előkészületekre is.
– Sajnos ebben az évben alig volt időm az ajándékozásra, pedig szeretek mindent előre megszervezni. Nagyon sajnálom, hogy most így alakult, de remélem, ettől még nagyon szép lesz a karácsonyunk – reménykedik Barbara, aki két családnál ünnepel. – Szüleim kicsi koromban elváltak, így nagyon szűk családi körben, de mind a két helyen szeretetben ünnepelünk. Én egyébként a személyre szóló ajándék híve vagyok. Az a legjobb, ha olyannal tudom megajándékozni szeretteimet, ami egyedül nekik szól.

– Igazán kutyafuttában tudtam én is eddig a karácsonyra készülni. Az ajándékok fele már megvan. Szegeden, családi körben ünnepelünk. Végre ismét együtt lehet a család. A fát hagyományosan én fogom feldíszíteni. Természetesen nálunk sem a gondokról esik majd szó, hanem a szeretetről, egymásról, a családról – veszi vissza a szót Gábor, majd a közeljövőről szólva hozzáteszi: – Karácsony után, 27-én és 30-án a Ruttkai-színházban lépünk fel Barbival, egy Molnár-vígjátékban, amiben egy szerelmespárt alakítunk. Nagyon élvezzük és nemcsak a közönség, de mi is igazán jól érezzük magunkat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábeltévé-díjemelés: felháborodott fogyasztóvédők

Az Országos Fogyasz-tóvédelmi Egyesület győri szervezetéhez számos felháborodott jelzés érkezett… Tovább olvasom