Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Kislétai gyilkosság: Mit gondol az utca embere Győrben Videó

Győr - A győri embereket is lesújtotta a hétfői kislétai gyilkosság. Az "utca embere" félelmetesnek találta a mészárlást, de bíznak abban, hogy a rendőrség megtalálja a tetteseket. NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!
Videó: Cseh Róbert

Olvasóink írták

64 hozzászólás
 • 64. lótusz 2009. augusztus 12. 15:05
  „mi a helyzet a rendőrökre lövöldöző drávakeresztúri 3 cigánnyal aki szabadlábon téglával dobálja most is az embereket. a mi adópénzünkön meg őrzi őket a rendőrség de úgy hogy járőrözik. börtönbe velük. ez miért nincs a címlapokon és a kisalföld miért nem írta meg. ha akarsz most moderálhatsz ha fáj az igazság. tudod azt nem lehet eltüntetni mert amit érzünk, látunk nem elmosható. és sokan velem értenek egyet hiába a látszat a tv ben újságokban meg a sok megtévesztés”
 • 63. lótusz 2009. augusztus 12. 14:59
  „moderálva off”
 • 62. Auriana 2009. augusztus 07. 19:23
  „A ballisztikus jelzések a fegyver "ujjlenyomatai", ám ezek beazonosítása nem lehetséges minden típusú fegyvernél: pisztolyoknál valóban használható, ám puskák esetében a töltény nem hagy ilyen jellegű nyomot.”
 • 61. kahane1 2009. augusztus 05. 23:47
  „60/Kolombela!!
  egyaltalan NEM hulyeseg!!!
  egy fegyver mindig ugyanazokat a kulonleges jol beazonosithato nyomokat,hagyja pl; a huvelyeken es a gyutacson is!!!
  akar 50 gyilkossag is elkovetheto ugyanazzal a fegyverrel,es minden esetben a nyomok azonosak,mint fent jeleztem!!!”
 • 60. kolombela 2009. augusztus 05. 20:11
  „netro
  "..... hat halott közül többet ugyanazon fegyverrel lőttek le." Hát ezt meg ki mondta? kia fene tudja megállapítani egy sörétes puskából kilőtt lövedékbők, hogy már egyszer használták. Ez egy baromság.Csak azt tudják, hogy több esetben is sörétes fegyvert használtak.”
 • 59. netro 2009. augusztus 05. 19:02
  „Látom ahogy a focihoz vagy épp a politikához, a nyomozáshoz is nagyon jól értenek egyesek..
  szerelemféltés, uzsorakölcsön ?! Felejtsd el.. 9 támadás történ ahol eddig 55 áldozat van, 6 halottal. A hat halott közül többet ugyanazon fegyverrel lőttek le.A Az áldozatok egyenlőre semmilyen szinten nem kötődnek egymáshoz. A gyilkosságok közül 3 helyszín legalább hasonló egymáshoz, ahol hasonló körülmények között haltak meg az áldozatok. A sorozatgyilkos(ok) áldozatválasztásánál nem feltétlenül kell a logikát elsőre érteni, bár az áldozatok életkörülményei között van összefüggés (rendezett, normális, nem putriban élő áldozatok).Talán így próbálja jelezni a gyilkos, hogy a cigányok ugyanilyen ártatlan Magyarokat öltek le az elmúlt időben. A kilenc támadásból hatot vasárnap éjjel hajtottak végre. A támadó vagy támadók vérprofik, ezt jelzi a 100milliós "vérdíj
  ". Bár ahogy sokan szeretnék hinni, a pénz nem azért ilyen magas mert cigányok az áldozatok, hanem azért mert egyértelmü, hogy egy sorozatról van szó ahol különösen nagy profizmussal és ugyanilyen brutalitással végzik ki az áldozataikat akik egy jól körülhatárolható csoport tagjai. Amúgy simán lehet roma az elkövető..A rasszista inditék pedig egyértelmű, igazából nem is lehet vita alap. Sajnos ahogy Tomcat is írta: "..Pedig nem azon a tisztességes néhány százalékon kellene elverni a port. Vadász úr, szívesen adok önnek egy listát. Aladárral kezdődik, és Zámoly a vége..."”
 • 58. lótusz 2009. augusztus 05. 18:19
  „***moderálva***”
 • 57. lótusz 2009. augusztus 05. 18:17
  „***moderálva***”
 • 56. kahane1 2009. augusztus 05. 17:28
  „Haaaat ugye ahhoz tenyleg kellhetett valami Oriasi batorsag hogy egy Alvo Nobe es az Alvo Gyereklanyaba
  belelojenek!!!!!
  Miert nem jonnek hozzank??? itt van lehetoseg arra is hogy a szemben allo felnel is fegyver van es rajuk lovoldoz!!
  na ehhez kell a batorsag,ele lepni is ugy leloni,mar ha jobb gyorsabb lovo az illeto ugye!!!?”
 • 55. soproniarc 2009. augusztus 05. 16:52
  „Olvaso02! <moderálva> Nem értem miért kell feljönni ide a hozzád hasonlóknak és itt magyarázni, hogy fajgyűlölet van az emberekben. Azért mert egyesek nyitott szemmel járnak nem azt jelenti, hogy fajgyűlölők, ne általánosítsunk!
  Köszönöm.”
 • 54. Shiba 2009. augusztus 05. 11:54
  „Akkor "koppanunk" ha romák voltak az elkövetők...”
 • 53. olvaso02 2009. augusztus 05. 11:54
  „Tisztelt tosa2 Én nem gondolok semit ebben élünk meny el fiatalokal valahova és halgazsd öket mit mondanak ha meglátnak egy cigányt. Ez van egyes iskolákban márt külön vanak csoportositva ez ugy gondolom márt gyerek korban elindit benük valamit. De lehet hogy nincs igazam !”
 • 52. Klarissza 2009. augusztus 05. 11:37
  „Egyszerűen muszáj hozzászólnom ehhez a sok ostoba,a média által direkt félreinformált (finoman szólva,naiv)hozzászóláshoz!!Még hogy politikai dolog ez a gyilkosság,vagy rasszista,esetleg "halálbrigád"tisztogatás!Ez egyszerűen nevetséges!A roma társadalomban egy 13 éves lány már nem kislány,hanem NŐ, férjhezadandó,biológiailag érett nő.Tehát igenis állhat,sőt,szerintem áll is!-az ügy mögött szerelemféltés,és az anyuka azért lett lelőve,hogy ne maradjon tanu.Ha valakikrasszizmusból ölnek,ölnének,akkor a magasabb körökben lévő romákat öldösnék,akik ártalmasabbak( pl.lányfuttatók,uzsorások,drog-és egyéb alvilági dologgal foglalkozó emberek)mint egy egyszerű faluvégi cigányember.Szerintem egy olvasott,művelt ember nem annak hisz, amit a média el akar hitetni,hanem belát a dolgok mögé is!!”
 • 51. Angel40 2009. augusztus 05. 10:12
  „Tegnap 22 óra után volt a Riasztás c. műsor, melyet ma 10:30-kor megismételnek a HírTV-n. A műsorban nyilatkoztaka kislétaiak, figyeljétek a kérdésekre adott válaszokat. Szerintem a rendőrségnek már tudnia kell, hogy kb. ki és miért tette. Szerintem semmi összefüggés nincs a többi cigányáldozattal. Egy független, egyszerű, falusi nő és annak kamasz lánya ... Azt mondták dolgozott, ha elfogyott a pénze, akkor...
  Gondolkodjunk már! Az a profilkép is arról a fazonról készülhetett, aki futta.tta talán?”
 • 50. Reális 2009. augusztus 05. 09:48
  „Szerintem ugyanazok az elkövetők,akik a rendőrpalotába lőttek,akik robbantásokkal fenyegetőznek,akik politikai terroristákkal fenyegetőznek!”
 • 49. PaPa 2009. augusztus 05. 09:16
  „Az a legnagyobb baj a fejvadászokkal, hogy nem mehetnek be a laktanyákba. (támadás a rendőrpalota ellen)”
 • 48. janika 2009. augusztus 05. 09:01
  „Mi lenne, ha itt is működhetnének "fejvadászok"? Mert ugyebár a nyomravezetői díj az nem életbiztosítás?”
 • 47. AHA.. 2009. augusztus 05. 08:23
  „Korrekt5
  Szerintem is jó lenne már végre gondolkodni, és megszabadulni ettől a mocskos vörös hazug kormánytól akik mindennap mást hazudnak a pofánkba.
  Ne aggódj, az emberek szeme már kinyílt.Jövőre be sem jutnak a parlamentbe.”
 • 46. tosa2 2009. augusztus 05. 07:28
  „olvaso2 !
  Miből gondolod, hogy fajgyúlöletról van szó ?”
 • 45. PaPa 2009. augusztus 05. 06:38
  „Szerintem: Uzsora nem lehet mert nem szokták az adóst lelőni mivel akkor nincs ki megadja a tartozást.(megverik, megcsonkítják, elveszik a lányát stb...) A rasszista támadást is kizárom mert ha baj van a kisebbséggel akkor azokat lőnék le akik kirívóan gazdagok (munka nélkül) és nem azokat akik dolgoznak.( minden támadásnál olyan az áldozat akik dolgoztak). Drazsélibásoknak úgy kellet ez a gyilkosság, mint egy falat kenyér.”
64 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Június legszebb lányai - a szépségverseny továbbjutói

Lezárult a kisalfold.hu szépségversenyének júniusi szavazása. Továbbjutott Németh Zsófia, Szalay… Tovább olvasom