Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Kislányt gázoltak el Écsen a főúton

Elgázoltak egy kislányt a Győrt Veszprémmel összekötő 82-es főúton, Écs belterületén.

A forgalmat a község belső útjaira terelik. A rendőrség a helyszíni vizsgálatot megkezdte – mondta Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az Écsen elgázolt kislányt a győri Petz-kórházba szállították, sérülései szerencsére könnyűnek minősülnek, így ugyan még megfigyelésre bent tartják, de várhatóan vasárnap haza is engedhetik - tájékoztatta a kisalfold.hu-t prof. Oláh Attila orvos igazgató.

Olvasóink írták

33 hozzászólás
12
 • 33. tovari 2011. december 19. 20:18
  „Ahogy látom nem csak én tapasztalom ezeket a jelenségeket nap, mint nap, itt mások is leírtak hasonlókat. Jó lenne, ha a rendőrök végre odafigyelnének azokra a autósokra is, akik kihívják maguk ellen a sorsot.”
 • 32. Madarász 2011. december 19. 19:13
  „29. Bocsi, de nem értetted az írásom lényegét, olvad át még egyszer figyelmesebben!

  Ahogy látom nem csak én tapasztalom ezeket a jelenségeket nap, mint nap, itt mások is leírtak hasonlókat. Jó lenne, ha a rendőrök végre odafigyelnének azokra a gyalogosokra és biciklisekre is, akik kihívják maguk ellen a sorsot.

  30. Tökéletesen igazad van, végre lépni kéne a rendőrségnek!”
 • 31. ila 2011. december 19. 18:07
  „Mielöbbi gyógyulást kislány.”
 • 30. Tündenéne 2011. december 19. 17:25
  „11. Kukac40 2011.12.17. 23:17

  A kerékpárosoknak kötelező a világítás, éppen csak annyi a bibi, hogy nem foglalkoznak vele (hányszor, de hányszor látni Győrben kivilágítatlanokat, te jó ég...)”
 • 29. tovari 2011. december 19. 16:51
  „27. tovari 2011.12.19. 11:11
  24. Madarász, válasz írásodra
  Érted? írásodra, nem a kérdésedre :D”
 • 28. Madarász 2011. december 19. 12:46
  „26. Viccelsz?! Valamelyik nap anyuci a négysávos úton rángatta a kislányát át az autók között szlalomozva. Meg piros a lámpa a zebránál és átmegy 2-3 m-rel arrébb . Viszont abban igaza van a papának, hogy ha zöld a lámpa, vagy nincs lámpa, a zebra a gyalogosé, az autós úgy közelítse meg, hogy meg tudjon állni, ha gyalogos haladna át.

  27. Bocsi, ez nem válasz a kérdésemre!

  Vagy szerinted akkor is az autós lett volna a hibás, ha a három hülyegyerekből valamelyiket elcsapja, mikor piroson szaladgál át a zebrán?!”
 • 27. tovari 2011. december 19. 11:11
  „24. Madarász, válasz írásodra
  http://www.kisalfold.hu/komarom/sulyos_balesetek_gyalogos_atkelohelyeken_tatabanyan_es_tatan/2255137/”
 • 26. kurbli 2011. december 19. 11:08
  „A gyerekeket ne az óvódában tanítsák közlekedni, ez minden szülő kötelessége!
  Persze a gyerek azt csinálja, úgy viselkedik, ahogy a szüleitől tanulja, mert ők az 1-es számu példa.
  De amikor az apucitól azt látja-hallja, "miénk a zebra, az autó majd megáll" akkor el lehet gondolkodni, szerintem mindenki látott már hasonlót. A prímet nálam az az anyuka viszi, akit többször láttam már, babakocsit úgy letolja az úttestre (zebrán) hogy a fejét se fordítja el, de a telefon a fülén van, és a 3-4 éves nagyobb gyerek is vele van.
  Ezek a gyerekek mit tanulnak?”
 • 25. Hyppolit 2011. december 18. 18:09
  „Tegnap későn este írtam egy kommentet, TERMÉSZETESEN nem jelent meg, ami már nem az első eset.A hozzászólásom lényege az volt, hogy paralel a Tihanyi úti balesethez is szóltam, mivel ott nem volt erre lehetőség, és jeleztem, hogy a hétemeletes ill. Attila u. közötti szakaszon nincs kijelölt átkelőhely, pedig a gyalogosokat nehéz arra kényszeríteni, hogy több száz métert kerüljenek. Ha a baleset okozója 50-el ment volna, egészen valószínű, hogy más a baleset kimenetele, sajnos az embernek a gyomra összeugrik naponta, annyi a gyorshajtó és szabálytalan gk-vezető. Félelmet indukálnak ez emberben, és itt végtelenül sajnálom a 18 éves lány szüleit, szörnyű tragédia.
  Hála Isten, az écsi esetnél nem volt olyan drámai a végkimenetel, náluk még lehet teljes a szent este.
  A. 6. hozzászóló fityesz véleményét osztom, sajnos ez a "vok", "nemtom", "bakker", stb. szint nagyon mélypontra vall, megítélésem szerint az átlagból kitűnni akaró, kisebbségi komplexummal rendelkezőknél domináns.
  (!!Szerintem sértőt nem írtam, márha megint cenzúrázni akarnak?)”
 • 24. Madarász 2011. december 18. 17:03
  „16. Szerinted vajon melyik autós felelős azért, mikor ma a Jereváni és József Attila u. kereszteződésénél egy tizenéves kölyök átsétált a piroson a zebrán, majd átérvén heccelte a másik két kisebbet, akik nem indultak el a másik oldalról, majd a végén csak átszaladtak azok is a piroson?!

  Senki nem vitatja, hogy az autósok között is vannak barmok, de egy barom autós kisebb eséllyel hal bele a balesetbe, mint egy kamikáze biciklis, vagy gyalogos. Ha nem állt volna mögöttem a kereszteződésben több autó és nem tartottam volna fel őket vele, bíz isten kiszálltam volna és helyre tettem volna az ostoba kölykeit. De remélem a szülei felismerik a 3 kölyöt ebből az írásból és helyre teszik őket. 2 nagyobb fiú és egy kisebb.”
 • 23. KisTücsök 2011. december 18. 13:51
  „Sziasztok!!
  Első és legfontosabb: Jobbulást a kislánynak!!!!
  Szerintem nem azt kéne itt meg vitatni, hogy ki írta helyesen a kétkerekű közlekedési eszköz nevét, vagy, hogy ki mire ítélni egyes rendelethozót, itt nem arról van szó!!! Persze vannak felelőtlen gyermekek akik ki szaladnak az útra és utána még ők káromkodnak, találkoztam már én is ilyennel!! DE!!! Vannak olyan gyermekek akiknek nem lett meg tanítva, hogy " csak akkor lépj le az út testre ha nem jön autó", viszont, olyan is előfordul, hogy igenis a gyerek ezt megtanulta és alkalmazza is, de lehet, hogy egy adott szituációban ez nem jut az eszébe és nem mérlegeli azt, hogy ő ott veszélyben is lehet!!! És ebben a helyzetben sem a szülő, sem a gyermek nem hibáztatható!!! Az autós sem, ha a SZABÁLYOKAT BETARTVA közlekedett!! Ez olyan dolog szerintem, hogy minden autóba ülő sofőrnek számítani kell egy ilyen helyzetre, igaz felkészülni nem lehet rá, és nem is tanítják sehol, hogy mit csinálj ha..... Ez csak a lélekjelenléten és a rátermettségen múlik szerintem!!!
  Ne ítélkezzetek, nem tudni, hogy a gyermek milyen oknál folyva futott ki az útra!!!! Écs mellett lakom, közlekedem arra nap, mint nap... Tudatosult bennem az, hogy nagyon sok baleset történik ezen a településen, mivel Écs viszonylag egyenes ( Pl.: Nyúlhoz képest ) főút és sokan nem foglalkoznak vele, hogy lakott terület, falu ahol élnek emberek, gyerekek csak azzal, hogy minél előbb elérjenek az A pontból a B pontba!!! Itt sok befolyásoló tényező van ami közre játszott a balesetnél amit nem ismerek így nem is ítélkezem!!!”
 • 22. Koga 2011. december 18. 11:52
  „Kukac40!
  Tudod ha az autós is meg felelő sebességgel megy nem feltétlen hogy meghal az a szegény Lány!
  Nagyon sajnálom az édesanyát mert ez az egyszem lánya volt neki és születésétől kezdve egyedül nevelte fel!TISZTESÉGEL ÉS BECSÜLETTEL!”
 • 21. azmiaz 2011. december 18. 10:50
  „Elnézve a címlapot "jó irányba" tartunk. Késelés, darabolás, gázolás. Lassan már túlélő túrát szerveznek Magyarországra! Süllyed az ország!”
 • 20. onem 2011. december 18. 10:36
  „Fegyvertartási engedélyt nem könnyű szerezni, jogosítványt jóval könnyebb. Pedig hatványozottan több embert ölnek autóval, mint fegyverrel. Az autó is gyilkoló eszköz felelőtlen emberek kezében!!!”
 • 19. Mami85 2011. december 18. 10:23
  „Az Álmos utcában két napja két 10 év körüli kölök (zebra kb 4 m-re, de nekik ugye nem ott kell átmenni) kiszaladt az autó elé. Autó kb. 2 m-re, szabályosan, sőt lehet még 50-el sem jött. Még ha padlóféket nyom, akkor sem tudott volna megállni, lehet a gyereket egy kicsit megkoccolta volna. Persze a sofőr befékelt, de a gyerek is abban a pillanatban visszaugrott egy lépést az úttesten, mert rájött, hogy már nem ér át az autó előtt. Erre mit mond a neveletlen buta kölyke? : Mi az apád f.... nem álltál meg? Hja?Ez a legújabb? Akkor már ne 50-el, hanem csak 10-el közlekedjek a városban számítva az autó elé szó szerint kiugráló és utána még káromkodó taknyos neveletlek kölkökre! A kedves szülök meg ne az észt osszák itt, hanem neveljék a gyerekeket, mert lassan már nem lehet autóval közlekedni, mert akármi történik, mindig, minden körülmények között a sofőröket hozzák ki hibásnak, ugye?”
 • 18. pancser 2011. december 18. 10:19
  „A rutinvizsga eltörlése nagy butaság, most már a sofőrök sem megállni sem beállni nem fognak tudni. lényeg az hogy ujjé könnyebb lesz jogsit szerezni és jönnek a szavazatok. Mit meg nem enged magának a Fidesz! A törlesztést sem kell fizetni onnét is jön a szavazat. Polgári kormány az ilyen?”
 • 17. bojtár 2011. december 18. 08:52
  „Nem baj minden jobb lesz,hogy megszüntetik a rutin vizsgát!Az is börtönbe csuknám aki ezt a törvényt hozta naná ,hogy a fidesz.Eltakarodhatna már a gyúrcsánnyal együtt mind a két párt.”
 • 16. tovari 2011. december 18. 08:15
  „Annyira jellemző, elütnek egy gyalogost, és az autósok rögtön hárítanak, mert hogy a kerékpárosok nincsenek kivilágítva... és ez minden ilyen hírnél így van
  MI LENNE HA EGYSZER AZ AUTÓS TÁRSADALOM IS VÁLLALNÁ A TETTEI KÖVETKEZMÉNYÉT?

  Ja, kresz vizsgát a kerékpárosoknak. Minek is ha az autósok sem tartják be a KRESZT?

  http://www.kisalfold.hu/tudosito/fotok_bmw-vel_ezt_is_megteheted__-_a_belvarosban_benitotta_meg_a_forgalmat/2254103/
  http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/ittasan_gazolta_el_a_fiatal_lanyt_lebenyben_elhajtott_a_helyszinrol/2254125/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/irgum-burgum_bmw-s_igy_tanitottak_parkolni/2253882/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/csucsparkolasi_domping_gyorbol_-_fotok/2250597/?ls=1
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/baleset_nyulon_-_ittasan_utkozott_fanak_beszorult/2246509/
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/gyalogost_gazolt_motorral_gyorben_-_elhajtott_a_tettes/2241573/
  http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/baleset_a_85-oson_kapuvar_es_vitnyed_kozott-_fotok/2240606/
  http://www.kisalfold.hu/dunantul/keresik_a_cserbenhagyo_renault_twingo_vezetojet_meghalt_a_biciklis_no/2240640/
  http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/tehervonattal_utkozott_egy_renault_veszkenynel/2238961/
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/baleset_a_82-es_fouton_pannohalmanal_-_fotok/2237781/
  http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/nyerges_vontato_sodort_el_egy_biciklis_lanyt_kajarpecnel/2237601/
  http://www.nyugatmagyar.hu/soproni_hirek/baleset_utan_a_motoros_jelentkezeset_varjak/2237730/
  http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/halalos_baleset_az_1-es_fouton_18_eves_fiu_az_aldozat/2238148/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/baleset_a_83-as_uton_gyorszemerenel_-_foto/2237823/
  http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/fekete_hetvege_13_halott_az_utakon/2237367/
  http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/zebran_gazolt_a_motoros/2232842/
  http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/zebran_gazoltak_el_egy_gyermeket_isaszegen_-_eletveszelyben_a_fiu/2226851/
  http://www.kisalfold.hu/rabakozi_hirek/elgazoltak_egy_not_a_zebran_kapuvaron/2224006/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_mosonmagyovaron_-_nezze_meg_on_is/2245745/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/parkolasi_gyongyszem_marcalvarosbol_sikerult_a_jardat_elfoglalni_a_fekete_opelnek/2245865/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/ejnye_ismet_rossz_helyen_parkolnak_-_fotok/2239328/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/ejnye_igy_kell_parkolni_a_gyori_famulus_hotel_parkolojaban/2239138/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_mi_a_szlovak_bmw-nek_minden_szabad_-_foto/2238714/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/ket_mozgasserult_hely_sem_eleg_a_szlovak_rendszamos_vw-nek_fotoval/2238852/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/szlovak_rendszamu_auto_parkolt_be_az_egyiranyu_utca_kozepere/2238303/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkol_a_petohazi_strandnal_-_foto/2236442/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_a_teleki_utca_kornyeken_-_fotok/2235841/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkol_a_bmw-s_a_gyori_kozlekedesi_felugyeletnel_-_foto/2235831/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_gyorben_a_dunapart_rezidencianal_-_fotok_/2235792/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkoltok_gyorben_ha_tobb_hely_is_van/2235168/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_mi_a_bmw-nek_mindent_szabad/2247845/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igy_parkolunk_mi_az_audi_is_arut_szallit_foto/2253868/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/igazi_parkolasi_gyongyszemek_-_ez_kommentar_nelkuli/2253697/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/elatkozott_parkolo_gyorben_harom_autos_sem_tudott_jol_beallni_-_fotok/2252969/
  http://www.kisalfold.hu/tudosito/ket_parkolohelyet_sikerult_elfoglalni_egy_helyett_a_gyori_konyvtarnal_-_foto/2252888/”
 • 15. soproni 2011. december 18. 08:00
  „Az ő hozzátartozóinak is nagyon szomorú Karácsonya lesz! Ne személyeskedjetek,inkább érezzétek át, a család fájdalmát még akkor is,ha ez már senkin sem segít! Vigyázzatok magatokra és másokra!”
 • 14. kildi 2011. december 18. 07:32
  „Kukac! Jót írsz, csak nem LY-nal a hibája.”
33 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így buliztatok a hétvégén! Nézd meg magad!

Folyamatosan frissülő összeállításunkban csokorba szedtük a hétvége történéseit. Nézze meg… Tovább olvasom