Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Kiskutatók Napja Győrben

Január 11-én reggel 8 és délután 2 óra között kerül sor immár harmadszor a Kiskutatók Napja bemutató és vetélkedősorozat első rendezvényére.

A szervezők különböző célcsoportokat céloztak meg, hogy korosztályuknak megfelelően, játékos formában ismerjék meg a tudományt, a Széchenyi István Egyetemen folyó kutatásokat, nemzetközi kapcsolatokat.

A rendezvény célcsoportja a középiskolások és az egyetem által szervezett nyitott kapuk tájékoztató nap keretében rendezik meg.

Az egyetem aulájában építik fel a „Tudóspalánták Házát". Ezen belül 4 helyszínt alakítanak ki, ahol interaktív játékokon keresztül, a SZE belföldi és külföldi hallgatói segítségével kínálnak egy „szelet" tudományt. A látogatóknak lehetőségük lesz egy érdekes és mulatságos tudományos kvíz kitöltésére. A helyes megfejtők között ajándékot sorsolnak ki a rendezvény végén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kárelhárítási vizsgálat a Marcalon

Vas megyében megkezdték a vörösiszap-próbakotrást a Marcalban. Boba és Szergény között, mintegy 20 kilométeres szakaszon, a folyó mindkét oldalán kotorják majd. Tovább olvasom