Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Kiskutatói belépőjegy színötösöknek

Egy újabb okkal több, amiért érdemes szorgalmasnak lenni: a győri Mobilis interaktív kiállítási központ kedvezményes belépő megváltásának lehetőségével jutalmazza Színötös kampányunk jól tanuló nebulóit.
Több száz, kitűnő bizonyítvánnyal büszkélkedő kisdiák fényképe jelent meg eddig a Kisalföldben. Győr legújabb izgalmas látványossága, a Mobilis úgy döntött, díjazza a teljesítményüket, így a szorgalmas gyerekek jelentős kedvezménnyel fedezhetik fel a tudomány és a technika izgalmas világát. Mert mi lehetne érdekesebb egy kíváncsisággal és kérdésekkel teli kisgyerek számára, mint megtudni, mi rejlik a hétköznapi jelenségek mögött?

A Mobilis 74 interaktív játéka megmutatja, mit jelent a szélcsatorna, miért lehet az egyik autó gyorsabb, mint egy más formájú kocsi, hogy működik a GPS és a versenyautók terelőszárnya. Belehallgathatunk egy forgalmas utca zajába, hogy felfedezzük, mennyire érdekes is a mindennapos közlekedés, és beállhatunk kipróbálni egy képzeletbeli autógyárban adódó feladatokat. Itt nemcsak szabad, de kötelező is hozzányúlni a „kiállítási tárgyakhoz" – s kipróbálni mindent, hiszen játszva a legjobb okosodni!

Aki pedig mindent kipróbált és szeretne még inkább elmélyülni a rejtélyekben, azt érdekes interaktív bemutatók és kísérletek várják, ahol képzett demonstrátorok mutatják be, milyen egy igazi tűztornádó, vagy hogy mire jó a szárazjég.

Hogyan vehető igénybe a kedvezmény? Elég felmutatni a kitűnő bizonyítvány másolatát, vagy behozni a Kisalföldet, amelyben a „Színötös" kampányban megjelent a kisdiák fotója, s a kitűnő gyerekek
augusztus folyamán egy alkalommal „kiskutatói belépőjegyet" válthatnak. Sőt, a kísérőik is olcsóbban barangolhatnak a Mobilisben, elvégre az interaktív bemutatóközpont nemcsak a gyerekeknek, hanem az egész családnak szól!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szlovákok: szerintük minden rendben

Rendezettnek tartja az oroszvári kastély tulajdonviszonyait a szlovák kormányhivatal, amely „a… Tovább olvasom