Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kisgyerek esett a busz alá (Galéria!)

FRISSÍTVE! Győr - Koponyasérüléssel szállították a mentők kórházba azt a 6 éves győri kisfiút, aki féktávolságon belül szaladt egy autóbusz elé Győrben hétfőn kora délután, fél kettő körül.

A helyi járatú csuklós szerencsére nem haladt gyorsan az Erfurti úton, amikor a fiú az úttest jobb oldalán parkoló autók közül elérohant. A monstrum vezetője vészfékezett, a féknyom alig volt pár méter.

Fotók: Krizsán Csaba

 


A buszon ülők elmondása szerint borzasztó érzés volt, amikor a kisfiú teste koppant a lökhárítón, majd eltűnt a jármű alatt. A vékony testalkatú gyermeket végül a tűzoltók és a mentők emelték ki a csuklós első és középső tengelye közül. Szerencsére a kerekek elkerülték a testét. A balesetet szenvedett gyermeket a Petz Aladár Megyei Oktatókórház gyermek intenzív osztályán ápolják. Állapota stabil, s ami jó hír, koponyasérülése ellenére idegsebészeti beavatkozást nem igényel.

A baleset figyelmeztet arra, hogy a vakációban a gyerekek sokszor figyelmetlenek a játék hevében, bármikor számítaniuk kell rájuk a közlekedőknek.Olvasóink írták

36 hozzászólás
12
 • 36. thibo78 2009. július 14. 17:30
  „ÉN NEM TUDOM MÉRT IRNAKENYI ROSZAT MIKOR ASE TUGYÁK MITÖRTÉNT ÉN SZEMÉLY SZERINT ISMEREM A CSALÁDOT NAGYON RENDESEN NEVELIK AGYEREKEIKET ÉS ELÉG SZOMORU AMI TÖRTÉNT 4 GYEREKET NEVELNEK ÉS SAJNOS NEM TUGYA MINDEGYIK KEZÉT FOGNI FÖLEG HOGY AZ ANYUKA VÁRANDOS AKI AZT IRTA HOGY MÉRT NEM VERTÉK SZEMBE A SOFÖRT ANAK AZT ÜZENEM LÁTSZIK HOGY NINCS GYEREKED MERTHA LENNE AKOR NEM IRNÁ ILYET NEKIK NEM A LINCSELÉS HANEM A KIS GYEREK JÁRT A FEJÜK BE ÉS AKI AZT ÍRTA HOGY Ő A BUSZON ÜLT ANNAK CSAK AZT TUDOM ÜZENNI HOGY MENNYEN EL SZEMÉSZETRE MERT KITALÁL OLYAN ANYÁT AKI NEM LENNE MEGTÖRVE A GYEREK ÉLETVESZÉJÉBE ANNYIT MÉG HOZZÁ FÜZNÉK HOGY AZ APA A MENTŐK MEGÉRKEZÉSE UTÁN JÓ HOGY ELTÜNT MIVEL AZ ANYÁHOZ SZALADT FEL MIVEL Ő TERHES MEG OTT VOLT A TÖBBI GYEREK Ő NEM TUDOTT VOLNA A BUSZ ALÁ BEFEKÜDNI JOBBULÁST KÍVÁNOK A KISGYEREKNEK”
 • 35. buszvez 2009. július 14. 12:58
  „Clow!
  Nagy hülyeséget írtál!
  Nem tudod elképzelni, hogy éppen cukrot, vagy rágót vett, amit "tömködött a szájába"? Ki volna olyan felelőtlen, hogy ott igyon alkoholt, ahol mindenki látja.
  sajnos Győrben is van egy olyan végállomás, ahol a sofőrpihenő+wc+reggeliző+kávézó egy kocsmában van!
  A volán bérel ott egy helységet. Mivel 1 műszakot senki sem bír ki wc nélkül, ide muszáj bemenni, de csak a hozzád hasonló rosszindulatu embereknek jön le alapból az, hogy biztos inni megy.
  Sok tisztességes embert sértesz a kijelentéseddel!
  Hogyan merné megkockáztatni akárki, buszvezetőként, mikor szinte minden műszak elött, és gyakran közben is szonda....
  és a becsület...
  és a jogosítvány+állás
  hogy néhány évente van 1, az a nagy számok törvénye, mint az is, hogy 1 postás meglépett a pénzzel, az nem ugyanaz, hogy a postások meglépnek....

  Premo, te pedig nem tudod az a baleset hogyan volt, csak annyit láttál, hogy megtörtént. Ha a buszvezető volt a vétkes, biztos meg kapta érte a büntetést, de te többet nem engednéd már vezetni, érdekes hozzáállás.....

  egyébként gurult már ki az úttestre elém kisgyerek 3 kerekü biciklivel, szerencsére meg tudtam álni, kiszáltam, és én kísértem visssza a presszó teraszára az anyukához, aki csak akkor vette észre, mert önfeledten csacsogott a barátnőkkel, az utasaim nagy megrökönyödésére.....”
 • 34. narancsvirág 2009. július 14. 11:53
  „Erre az egészre csak azt tudom mondani, akinek nincs gyereke, fogalma sincs arról hogy milyen gyorsan megtörténhet a baj. Hiába vagy ott és figyeled a gyerek minden mozzanatát.....
  Másodpercek alatt megtörténhet a baj...
  Két kisgyerekem van 6 éves és 5 éves..”
 • 33. Clow 2009. július 14. 10:01
  „kak-444 -nek
  Sztem némi IQ elég ahhoz hogy rájöjjön az ember, hogy karakterelütésről volt szó :)

  Rendőrt hívni meg értelmetlen ahol jóban vannak a buszosokkal. Pofánvágni meg ugye inkább nem kéne, pedig abból talán értene :D”
 • 32. mano13 2009. július 14. 09:34
  „A balesettel kapcsolatban.Én azon a buszon ültem ami elütötte.Nagyon megrázó élmény volt!Aki a szülőket szidta:Az apa ott volt a pici mellett a busz alatt,míg nem jöttek a mentősök,utánna meg hirtelen eltünt.A kisgyereket már rég berakták a mentőbe,már csak a szülő hiányzott.Nagy nehezen előkerült az anya és utánna indultak.Nem bántom az anyát,de nem tünt megtörtnek.Nekem is van 9 éves gyerekem,de egyedül nem engedem el,sőt ha ciki neki ha nem a zebránál még mindig megfogom a kezét.Remélem minden szülő tanult az esetből és jobban figyel!A kisfiúnak jobbulást!”
 • 31. kak-444 2009. július 14. 08:01
  „Clow:

  Ma az a larakat? És ha olyan nagy szád van, és tényleg láttál sofőrt inni, akkor miért nem hívtál rendőrt, mondva, hogy veszélyezteti a köz és saját maga biztonságát. Itt lehet írni mindent...

  EMBEREK!
  Ez jobb mint a Jerry Springer Show, ti aztán tudtok mit írni...

  És csak egyvalami írnék, és el lehet gondolkozni ezen, persze NEM kötelező:
  Én személy szerint már annak is örülök, hogy NEM volt halálos a baleset, sajnálom, hogy én ilyen APRÓSÁGoknak is tudok örülni...
  A gyermeknek jobbulást, a szülőknek kitartást kívánok...”
 • 30. Clow 2009. július 14. 06:50
  „Nem szeretnék minősíteni senkit, de rendszeresen közlekedek Győrben és Sopronban autóval. GYőrben még nem láttam sofőrt inni, ellentétben Sopronnal.... Larakatba betér a sofőr és utánna meg megy a buszra. Feltételezem nem üdítőt iszik, mert utána míg a buszra ér tömi a rágót, meg a cukrot....
  Szóval közöttük is vannak ilyenek és olyanok. A normális soföröktől pedig elnézést kérek. Nem nekik szól.
  A gyerekek meg játszanak és szaladgálnak, közben pedig figyelmetlenek sajnos .... Mi is ilyenek voltunk szerintem :)”
 • 29. Túrabakancs 2009. július 13. 23:23
  „Az a helyzet hogy 13-a van, ezt szerintem a lezuhant sárkányrepülős sem
  fogja egyhamar elfelejteni.”
 • 28. bibi22 2009. július 13. 22:42
  „így van ,igazad van!”
 • 27. icsi 2009. július 13. 22:35
  „Szerintem teljesen felesleges vitát nyitni ezen.A rendőrök dolga,hogy elintézzék,ki hibázott.Mi annyit tehetünk,hogy tanulunk mások hibáiból(salynos),és jobban odafigyelünk a gyerekeinkre.Sajnálom a kisfiút,jobbulást neki!A szülők,most enélkül is pocsékul érezhetik magukat!”
 • 26. bibi22 2009. július 13. 22:09
  „na látod én sem engednék ijen embert vezetni !nem oktatok ki senkit csak elég roszul esik hogy igy beszéltek róluk. egy rokon!nem felelőtlenek a szülei.nagyon is odafigyelnek.na mindegy ez már nem ide tartozik”
 • 25. -upho- 2009. július 13. 22:08
  „Az viszont téged minősít hogy a hozzászólásaidban következetesen helytelenül használod a mondatvégi írásjeleket. Ismered azt a mondást hogy bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű?”
 • 24. premo 2009. július 13. 22:01
  „20. bibi22 2009.07.13. 21:29

  értelmezhetetlen az írása, úgyhogy nem másokat kellene kioktatnia! ez itt a bibi :DDD

  én láttam egy esetet, ahol a buszsofőr egy idős embert ütött el, aki szabályosan kelt át a zebrán. a buszsofőr (mert buszvezetőnek az ilyet ugyan túlzás lenne nevzeni) meg sietett és nem figyelt, nagy ívben kanyarodáskor elsodorta szegényt... emberünk persze azóta is buszt vezet... szégyen!”
 • 23. Túrabakancs 2009. július 13. 22:01
  „patriot!
  "A buszvezetőt nem akarták meglincselni a "szülők"? "
  Amilyen emberek a baleset helyszínen bambultak, bizony
  benne volt a pakliban! Mindenki értse úgy ahogy akarja...”
 • 22. Truder 2009. július 13. 21:36
  „21. hozzászólás bibi22 2009.07.13. 21:30
  Nem vagyok tanár...de attól még nagyon zavaró ennyi baki,ilyen rövid hozzászólásban.Mondjuk igazán valóban nincs hozzá közöm..nem engem minősít.”
 • 21. bibi22 2009. július 13. 21:30
  „szerintem nem iskolában vagyunk vagy mégis tanárnő?”
 • 20. bibi22 2009. július 13. 21:29
  „nem egyszer engem is majdnem elvitte a lában a kocsi ugyan ezen az uton legyen ez a zebrán vagy sem ideje lenne oda tenni lámpát is! a kisfiu jol van!nem a buszvezetövel törötek szerintem!vagy te aratudtál volna figyelni”
 • 19. Truder 2009. július 13. 21:28
  „16. hozzászólás bibi22 2009.07.13. 21:12
  Helyesírás órákat kellene venned!”
 • 18. Truder 2009. július 13. 21:26
  „" Koponyasérüléssel szállították a mentők kórházba azt a 6 éves győri kisfiút, aki féktávolságon belül szaladt egy autóbusz elé Győrben hétfőn kora délután, fél kettő körül. "
  Hat évest írnak..”
 • 17. patriot 2009. július 13. 21:18
  „A buszvezetőt nem akarták meglincselni a "szülők"?”
36 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiköltözött a Mediawave

Győr - Az idei, 19. Mediawave-fesztivál rendezvényeinek 30 ezer látogatója volt, de a haszon nem a… Tovább olvasom