Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Kisfaludy Napok 1120 résztvevővel

A megye 44 középiskolájából 1120 diák jelentkezett idén a térség legnagyobb kulturális megmozdulására, a Kisfaludy Napokra. A négynapos program a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban zajlik.
A megyei önkormányzat, a Szülőföldünk Megyei Honismereti Egyesület és a Társadalmi Egyesülések Megyei Szervezete közös szervezésében, a térség valamennyi középfokú oktatási intézményét képviselő fiatal részt vesz a rendezvényen. A rangos eseménysorozaton idén is a honismeret, helytörténet, néprajz kategória a legsikeresebb, 90 pályamű érkezett rá.

Fotó: Krizsán Csaba

Népszerű a képzőművészet 81 pályázattal, valamint a vers- és prózamondás 69 jelentkezővel – tudtuk meg Tóthné Hajmási Izabellától, az intézmény igazgatójától. Hozzátette: „Mindenki győztes, aki részt vesz a fesztiválon." A befejező napon, a március 16-i eredményhirdetésen Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke adja át a legjobbaknak az elismeréseket. 

Fotó: Krizsán Csaba

Olvasóink írták

  • 3. deve 2008. március 16. 18:25
    „Nah szép, aranyfokozatot kaptam de senki se szólt, hogy mennem kell!!!!!!”
  • 2. Kittina_baba 2008. március 16. 15:47
    „Megint én....kicsit furán írtam az előző soraimat és későn vettem észre hogy ismételetem benne két szót!!! De sebaj! :)”
  • 1. Kittina_baba 2008. március 16. 15:42
    „Én is résztvevő voltam a Vers-és Prózamondó kategóriába....tény nem jutottam tovbb, de tanultam belőle és sokat tanultam belőle, hogy mégis milyen egy ilyen szintű verseny! Nagyon jól éreztem magamat! Gratulálkok minden díjazottnak minden kategóriába és mindenkinek aki résztvett!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Március 15-én: Virtust tenni szép hazánkért!

Kétszáznál több táncos, nyolcvan énekes, harminc zenész, valamint a Győri Nemzeti Színház és a… Tovább olvasom