Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Kisalfold.hu szépségverseny: kattintsanak bikinis lányokra!

Győr-Moson-Sopron megye - Április elején kezdődött a kisalfold.hu szépségversenye, s ennek köszönhetően nap mint nap gyönyörű lányok köszönnek vissza mind az internetes portálunkon, mind a napilapban. Közülük most öt versenyzőt eddigi élményeikről, tapasztalataikról faggattuk.

A játék a Porsche Hungária Kft. támogatásával 2009. április 1-én rajtolt, s szeptemberben ér végét. A tét nem kicsi: fődíjunk egy fekete Audi A3 Cabrio 1 hónapra, valamint 4 napos wellnessüdülés egy négycsillagos hotelben két főrészére a Medici Travel jóvoltából.

Weboldalunkon több mint negyven vagány, ifjú hölgy bikinis és utcai ruhás képgalériáját nézhetik meg az olvasók.

Fotózás négy Audiban

"Voltam már pár fotózásom, de mostani remekül sikerült: több képet is büszkén mutattam a barátaimnak. Ráadásul négy Audit is kipróbálhattam, nem titkolom, az egyiket örömmel haza is vinném" – mondta mosolyogva Major Zsófi. Ha sok szavazatót kap és zsűri elsöprő tetszését is elnyeri Zsófi, akkor nem is olyan távoli ez az álom!


Major Zsófi.
Major Zsófi.


"Alapsminkkel, az egyik barátnőmtől kapott kölcsönruhában vettem részt a fotózáson, s remekül éreztem magam. Szeretek természetesen öltözni, hozzám ez a stílus áll a legközelebb. S szinte mindig életvidám vagyok" – hallottuk Koczkás Vivientől.


Koczkás Vivien.
Koczkás Vivien.


Jó hangulat, pozitív visszajelzések

"Egyik ismerősöm ajánlotta a kisalfold.hu szépségversenyét, s próbaszerencse alapon küldtem be fotóimat. Bár ez volt az első fotózásom, kedvet kaptam, s elképzelhető, hogy a jövőben is kamara elé állok" – mesélte Németh Annamária, aki hozzátette: az autószalonban mindenki kedvesen viselkedett, s így végig jó hangulatban történt a képek elkészítése.


Németh Annamária.
Németh Annamária."Számos pozitív visszajelzést kaptam a barátnőimtől, sőt, akad olyan ismerősöm is, aki szintén részt vesz a versenyen. A bikinis képeim különösen tetszenek, annak pedig nagyon örülök, hogy a szavazáson is jól állok. Remélem, továbbjutok a második fordulóba" – válaszolta érdeklődésünkre Tóth Edina.

Tóth Edina.
Tóth Edina.


A zsűri döntésén is múlik

"Nagyon jól ment a fotózás a szalonban, s élveztem, hogy több szuper kocsit is kipróbálhattam. Már a kezdet kezdetén szimpatikus volt, hogy nem csak a szavazatókon, hanem a zsűri döntésén is múlik majd a lányok végső helyezése" – tudtuk meg Pantinchin Beáta.
Ha esetleg a név ismerős, ez nem a véletlen műve: igen, a közismert modell, Edina húgáról van szó.


Pantinchin Beáta.
Pantinchin Beáta.


"Én is szeretnék modellként dolgozni, s sikereket elérni, de ahhoz ragaszkodom, hogy ne a testvérem segítsége, kapcsolatai révén. Jóban vagyunk, sok tanácsot is kapok tőle, de magam szeretnék érvényesülni" – mondta búcsúzóul Bea.

Mi pedig nyomatékosan hangsúlyozzuk: nem csupán a most nyilatkozó öt lányra, hanem több tucatnyi képgalériára szavazhatnak a kisalfold.hu oldalán. Ígérjük, bennük sem csalódnak majd!


A szépségverseny menetéről

A nevezést követő hónapban lehet szavazni a világhálón a Nap szépe rovatunkban már megjelent lányokra, azaz az áprilisi indulókra májusban, a májusi jelentkezőkre júniusban, a júniusi jelentkezőkre júliusban és a júliusi versenyzőkre augusztusban szavazhatnak az olvasók.

A versenyzők közül havonta a két – legtöbb szavazatot kapott – hölgy, valamint egy zsűri által beválasztott versenyző jut be a szeptemberi fináléba, ahol zsűri dönt arról, ki a legszebb.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hobo: ˝Az ember addig marad életben, míg tud adni valamit˝

Győr - Egy fillért sem kért Hobo, alias Földes László a likócsi Segítőházas koncertjéért. Ingyen, szeretetből jött. Úgy tartja, pénz és egyéb segítség híján csak magát: a verseit meg a dalait tudta hozni. Tovább olvasom