Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Kisalföld-advent - Olvasó adhat olvasónak

A Kisalföld idén is meghirdeti immáron hagyományossá váló karácsonyi jótékonysági akcióját.

Ahol segítséget kérhet
A Kisalföld a segítséget kérő olvasók jelentkezését a Kisalföld-szerkesztőség, 9021 Győr, Újlak utca 4/A postacímre vagy az alapitvany@kisalfold.hu  
e-mail címre várja.
Három évvel ezelőtt jött létre a Lapcom Média Alapítvány és 2011 őszén hirdettük meg először karácsonyi jótékonysági akciónkat. Azóta az önök segítségével 191 családot 29,3 millió forint értékben támogattunk. Előfizetőink minden beérkező forint útját nyomon követhetik, hiszen rendszeresen beszámolunk az újságban a kifizetésekről. Az alapítványban végzett munkát lapunk munkatársai a társadalmi felelősségvállalás részének tekintik, kiadónk a Kisalföldbe fűzött sárga csekkek költségét idén is magára vállalja, ezért az alapítványnak csak banki költsége keletkezik. Idén eddig ez sem volt több negyvenezer forintnál.

Az ünnep előtt most is, ahogy eddig, a közvetlen környezetünkben élő rászorulókon segítünk. A sárga csekkeket jövő kedden, november 18-án fűzzük a Kisalföldbe. A csekken olvasóink lehetőségeikhez mérten és szándékuk szerint eljuttathatják önkéntes adományukat alapítványunk számlaszámára, amit köszönettel fogadunk. Szerkesztőségünk vállalja, hogy a beérkező forintokat környezettanulmány készítése után a Kisalföld nyilvánosságával eljuttatja a nehéz helyzetbe került családoknak.

Hagyományaink szerint az adományozók névsorát a Kisalföld ebben az évben is szeretné nyilvánosságra hozni. Ezért aki inkognitóban kíván maradni, kérjük, a megjegyzés rovatba írja majd be az „anonim" szót. Addig is várjuk a rászoruló családok jelentkezését és köszönettel fogadjuk a jóakarat forintjait.

Márton-nap van. Szent Mártonról tudjuk, hogy egy hideg téli este nélkülözővel találkozott, akit rablók fosztottak ki és vertek meg. Saját köpenyét kardjával kettévágta, egyik felét a koldus vállára borította. Együtt hozzájárulhatunk ahhoz, hogy Szent Márton példája csaknem 1700 évvel az utat mutató cselekedet után is élő maradjon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szakszervezet: több pénzt kérnek a pedagógusoknak

Százmilliárdokkal kellene növelni a jövő évi költségvetés köznevelésre fordítható keretét a… Tovább olvasom