Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kirakták a választási hirdetőtáblákat Győrben - fotó, videó

A táblákat február 15-től, a hivatalos kampánykezdettől használhatják a pártok.
A Győr-Szol a megyeszékhelyen 250 háromoldalú választási plakáttartó táblát helyezett el.

Ezeket február 15-től lehet használni. Az országgyűlési választások kapcsán a jelölőszervezetek, a pártok, az egyéni jelöltek helyezhetik el ezeken a táblákon választási hirdetményeiket.Ezúttal a voksolást követően nem a jelöltek és a jelölő szervezetek tisztítják meg a táblákat, hanem a Győr-Szol, s a táblák május 25-ig, az európai parlamenti választásokig a helyükön maradnak.

Kirakták a választási hirdetőtáblákat Győrben
A táblákon február 15-től április 6-ig, az országgyűlési választásokig a jelölőszervezeteknek, pártoknak és egyéni jelölteknek van lehetőségük választási hirdetmények kihelyezésére, egyéb hirdetések, reklámok elhelyezése tilos. Az érvényben lévő választási eljárásról szóló törvény értelmében a hirdetéseket – az azt kihelyező szervezeten, egyéni jelöltön kívül - másnak eltávolítani, mások plakátjait letakarni, felülragasztani nem szabad. Épületeken, kerítéseken a jelöltek és a jelölő szervezetek csak a tulajdonos vagy kezelő hozzájárulásával helyezhetnek el hirdetményeket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Év Orvosa-díj: újabb három megyei doktorra szavazhatunk

Győri édesanya Fekete doktornak köszönheti kisfiát, a fertőszentmiklósi doktornénit ˝második nagymamának˝ tartja egy anyuka, míg Ágh főorvost balesetet szenvedett betege jelölte a kitüntető címre. Tovább olvasom