Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Kincs, ami van - fókuszban az egészségturizmus

A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Turizmus Intézete 2011. április 11-12-én Kincs, ami van – fókuszban az egészségturizmus címmel nemzetközi konferenciát szervez.

A rendezvény plenáris előadásainak megtartására meghívást kapnak jelentős turizmusra szakosodott nemzetközi szervezetek, felsőoktatási intézmények, Bécs, Graz, Linz, Pozsony, Poznan, Brno, Nagyvárad, Gyergyószentmiklós településekről. A konferencia programja kiegészül háromfős hallgatói csapatok idegenforgalmi és vendéglátó ismereti vetélkedőjével. Az esemény célja, a Magyar Turizmus Zrt. által meghirdetett "Egészségturizmus" kampányév tematikájával azonosulva a hazai és az európai rendezvények hasznosításának feltérképezése, nemzetközi kooperációk kialakítása.

A konferenciára várjuk azon felsőoktatási intézmények, turisztikai intézmények, egészségturizmussal foglalkozó szervezetek, vállalkozások, valamint önkormányzatok, civil szervezetek, szövetségek, stb. tagjainak jelentkezését, akik a fenti témában előadást kívánnak tartani. Az előadások nyelve angol, vagy német, a publikációk lektorált tanulmánykötetben kerülnek megjelentetésre. (Amennyiben a nyelvi követelményeknek nem tudnak eleget tenni, kellő jelentkezés esetén magyar nyelvű szekciót is indítunk).

Egyúttal várjuk a turizmusra szakosodott felsőoktatási intézmények háromfős hallgatói csapatainak jelentkezését a konferenciával egybekötött vetélkedőn való részvételre, melynek nyelve angol.

Rendezvényünk fakultatív térségi kirándulással is kiegészül, melyről a későbbiekben adunk bővebb információkat.

Sok szeretettel várunk minden Érdeklődőt:

A Szervezők
Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar
Turizmus Intézet

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az erdőpedagógiától a környezetpedagógiáig nemzetközi konferenciát tartottak Győrben -fotók

A NYME Apáczai Csere János Kar Neveléstudományi Intézete, az Erdőmérnöki Kar és a Selye János… Tovább olvasom