Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Kígyót is simogathat a győri állatkertben péntek este!

Esti kalandokra várják az érdeklődőket július 18-án a győri állatkertben. Simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb ˝nemszeretem˝ állatokat is.

Pénteken (2014.07.18.) a győri állatkert meghosszabbított nyitva tartással ( 22-óráig) és érdekes programokkal várja látogatóit. Programok 16 órától kezdődnek.

A merészebbek kipróbálhatják a bátorságpróbát, simogathatnak kígyót, csótányt és egyéb „nemszeretem" állatokat. Az érdeklődők megtekinthetik az állatkert lakóinak vacsoráját a következő időpontokban:

17:00 tapír
17:30 apella
19:10 marabu etetés
20:20 vidra etetés
21:05 örvösmedve etetés
21:30 jaguár etetés


A vállalkozó szelleműek egy sétát tehetnek a gyűrűsfarkú makik kifutójában, és néhány finom csemegével is megkínálhatják az állatokat, akik természetesen nagy érdeklődéssel közelednek mindenkihez. Ugyan simogatni nem lehet őket, mégis mindenki pozitív élményekkel gazdagodik a makiZOOból távozva.

Az est programját tovább színesítik még: a látogatók közötti sétájukkal Benji a láma 18:00 órakor és Petra a dromedár 20:00- kor.

Az állatkert lakói mindenkit szertettel várnak: az idei évben született jaguárkölyök, két jávorantilop borjú, a csuklyásmajom csemete, kengurukölyök, a nemrég érkezett zsiráfok és a hatalmas Afrika kifutó további új lakói.

További információ: www.zoogyor.com
A rendezvény az állatkert jelenleg érvényes jegyáraival látogatható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még mindig a bűz az úr Véneken

Továbbra is bűz nehezíti a Véneken lakók életét, s már a Gönyűhöz közeli károlyházi üdülőtelkeken… Tovább olvasom