Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Kiemelkedő elismerést ért el Győr

Győr - A Virágos Magyarországért Mozgalomtól Aranydiplomát kapott Győr kiváló település- és környezetszépítő munkájáért. Ezért Borkai Zsolt polgármester sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkbe.

„Kiemelkedő elismerést ért el Győr a virágos városok versenyében. A szigorú szakmai zsűri pontozása alapján, a számos környezeti, városarculati és parkosítási kritériumrendszert megfogalmazó megmérettetésben a kisalföldi megyeszékhelyet a Virágos Városok Verseny Aranydiplomájával tüntette ki a bírálóbizottság. Ez a magas szintű elismerés azt jelenti, hogy Győr Magyarország azon nagyvárosainak a sorába tartozik, ahol a városias jelleg erősítése mellett fontos szempont a környezeti értékek védelme, a virágosítás, a parkosítás, a természeti kincsek megóvása és megőrzése. Emellett a bírálóbizottság elismerte a győri polgárok gondoskodását is, amellyel szebbé, virágosabbá teszik lakóhelyüket.

A Virágos Városok Verseny zsűrijének Aranydiplomája optimizmusra okot adó visszaigazolása annak a környezetszépítő munkának, amelyet a győri önkormányzat meghirdetett, s amely kiemelt figyelmet fordít lakóhelyünk tisztaságának, rendjének fontosságára, ápolt és igényes környezetünk megőrzésére."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kultúra, győri arculattal

Győr - November végére készül el a város kulturális működéstervezete. A megyeszékhelyen jövőre már… Tovább olvasom