Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Kidöntött egy jelzőtáblát Győrben, menekült a rendőrök elől a 85-ösön

A záróvonalat átlépve, több járművet fékezésre, lehúzódásra kényszerítve előzött és ráadául ittas volt a győri férfi.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére vasárnap 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés, hogy Győr-Sziget városrész hídjánál egy személygépkocsi kidöntött egy közúti jelzőtáblát és megállás nélkül tovább közlekedett.

A Győr, Újváros területén gépkocsizó járőrszolgálat egy buszöbölben megtalálta a balesetet okozó gépkocsit, azonban az a rendőri intézkedés megkezdése előtt a rendőri jelzés és felszólítás ellenére elhajtott a helyszínről.

A rendőrök a megkülönböztető fény és hangjelzés használata mellett a jármű követésébe kezdtek, amely a megállásra történő felszólításoknak nem tett eleget.

A jármű a 85. számú főúton Csorna irányába haladva a záróvonalat átlépve, több járművet fékezésre, lehúzódásra kényszerítve előzött.

A győri rendőrök egy építési területen állították meg a balesetveszélyesen közlekedőt.

Az egyenruhások a sofőrrel alkoholszondát fújattak, mely pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Győri Rendőrkapitányság a 40 éves győri férfi ellen ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Fotónk illusztráció! Kisalföld-archív
Fotónk illusztráció! Kisalföld-archív

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Garázs égett Börcsön hétfő hajnalban

A nyolcvan négyzetméteres garázs szinte teljes terjedelmében lángolt. Tovább olvasom