Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Kiállítás Nemzetközi művészbarátok címmel Győrben - képgaléria

A Beöthy Képző- Iparművészeti és Irodalmi Társaság 2012. június 8-án nyitotta meg a Gyor-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a "Nemzetközi művészbarátok" című kiállítását.

A Beöthy Képző- Iparművészeti és Irodalmi Társaság 2012. június 8-án nyitotta meg a Gyor-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a "Nemzetközi művészbarátok" című kiállítását, melyen bemutatkozhattak a hivatásos és az autodidakta művészek.

Az ünnepség díszvendégei Beáta Széchy festőművész és Tóth Béla nyugalmazott, egyetemi tanár. A megnyitó ünnepségen elhangzott a nagyvilágban élő és alkotó kortárs képzőművészek együttműködésének lehetősége.

Fotó: Szük Ödön

A műsor színvonalát a társaság költői, Kecskés Rózsa, Olasz Valéria saját versének elszavalásával, valamint Sej Edit harmónika művésztanár, az Abdai Dalkör és a Beőthy énekkar emelte piedesztára.

Ez alkalommal került díjazásra a győri, Kodály Zoltán Általános Iskola tanulóinak rajzpályázata. Tíz tanuló vehetett át elismerő oklevelet. A műsort, melyről felvétel készült, nagy tisztelettel ajánlják dr. Bognár Béla, Dayton, Wright State University gerontolögus professzorának a győri barátok.

A kiállítás egy hónapig áll az érdeklődők rendelkezésére, naponta munkaidőben. (Győr, Szent I. u. 10/a.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Extrémebb nyaralás Börcsön

A Börcsi Faluvédő és Művelődő Egyesület több pályázati támogatást is elnyert korábban, amelyek révén… Tovább olvasom