Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Kiállítás a Kozi Drink Bárban

A győri Kozi Drink Bárban (Győr, Városház tér 3. épületében) működik a győri amatőr művészek galériája, klubja.

Kéthetente újabb fiatal tehetség mutatkozik be, Jelenleg a győri Fekete Márk rajzai láthatók, képei Twilight film főszereplői láthatók. Szeptembertől utolsó évfolyamát kezdi meg a győri Prohászka Ottokár Orsolyita Közoktatási Központban.

Kiállítás a Kozi Drink Bárban - Fotó: Szük Ödön


"Győr belvárosában sétálva lettem figyelmes egy megállító táblára. Kozi Drink Bár és Művészeti Galéria. Szívesen adnak lehetőséget fiataloknak egy kis bemutatkozásra – legyen az akár fotó, illetve rajz. Az üzletvezető pozitív hozzáállása rendkívül figyelemre méltó. Az ismeretségi körömben is van egy kis művészpalánta, gyorsan egyeztettünk időpontot és minden haladt is egy csapásra. Köszönet érte! Ezen a helyen van még lehetőség játékra is: darts és csocsó asztalok állnak rendelkezésre. Ezeknek a fiataloknak nagyon sokat jelent, hogy a nyilvánosság előtt is megmutathatják munkáikat. Nagyon sokan lehetnek, akik csak a négy fal között, önmaguk szórakoztatásra, hobbiból töltik ilyen tevékenységekkel a szabadidejüket. Sok esetben a család, vagy a barátok sem tudják, mi is rejlik ezekben a fiatalokban! Van lehetőség irodalmi bemutatkozásra is, és szerveznek csocsó és darts versenyeket.

Manapság nagyon divatos szidni a fiatalokat. Én egyfelől azt gondolom, nem szabad általánosítani. Másrészt pedig, hogy mi felnőttek tegyünk meg minden tőlünk telhető, lehetőség szerint támogassuk, akiket kell. Álljunk melléjük, és nyújtsunk segítő kezet. A figyelmesség, önzetlen szeretet, törődés – ezeket az emberi dolgokat adhatjuk. Ez pedig senkinek nem jelent anyagi megterhelést. A hála, az öröm, a boldogság, ami pedig a fiatal szemekből ránk sugárzik, megér bármennyi fáradságot. Nem csak anyaként gondolom ezt így, és reménykedem, hogy nem vagyok egyedül ezzel az életfelfogással!" - Nagy I.

Olvasóink írták

  • 2. quaterpounder 2010. július 28. 22:57
    „olcsó a sörük :DDD”
  • 1. buggyant 2010. július 28. 11:11
    „követendő példa!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több tucat jelentkező a gyógyítóház állásaira

Még meg sem hirdették az épülő gyógyítóház álláspályázatait, máris többtucatnyian jelentkeztek… Tovább olvasom