Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Ki, miért felel a négyek közül?

Eldőlt, hogy a múlt héten megválasztott négy győri alpolgármester közül kinek milyen terület jut – derült ki Balogh József győri polgármester szavaiból a hétfői városházi sajtótájékoztatón.
Balogh József
Eszerint Eredics Imre a pénzügyeket, a városfejlesztést, a beruházásokat, a városüzemelést, az európai uniós ügyeket, a tervezést, az informatikát és a közbiztonságot, Kun András a vagyongazdálkodást, a lakásügyeket, az oktatást, az ifjúsági és sportügyeket, Schmidt Péter az egészségügyet, a szociálpolitikát, a kultúrát, az egyházakat, a civil szervezeteket és a kisebbségi ügyeket, míg Dömötörné Holeczky Judit a környezetvédelmet, a gazdaságpolitikát, a foglalkoztatáspolitikát, az idegenforgalmat, a külső támogatásokat, valamint – Erediccsel közösen – az EU-ügyeket felügyeli. Balogh Józsefhez közvetlenül csupán az ellenőrzési ügyek tartoznak.

A polgármester akadá yoztatása esetén a polgármesteri jogkört minden külön felhatalmazás nélkül általános helyettesként Eredics Imre látja el. Balogh József közölte azt is: a közgyűlés legközelebb november 21-én ül össze. A napirenden a tizenkét bizottság tagjainak megválasztása szerepel, de a képviselők várhatóan kézbe vehetik a jövő évi költségvetés főbb vonalairól szóló előterjesztést is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határsértő-áradat megyénkben

Mozgalmas, hosszú hétvégét tudhatnak maguk mögött a Győri Határőr Igazgatóság munkatársai, miután… Tovább olvasom