Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Ki a legjobb vendégváró?

Játék kezdődik a városért, Győr turizmusáért. Bárki csatlakozhat hozzá, szavazólapokon véleményével, a világrekord-kísérletben testi valójával, hogy élőlánc bizonyítsa: szereti városát, szívesen látja vendégeit.
– Minden olyan törekvésre szükség van, ami lendületet ad Győr turizmusának és elősegíti, hogy az itt élők jól érezzék magukat ezen a páratlan adottságú helyen – nyilatkozta Dömötörné Holeczky Judit alpolgármester a hétvégén kezdődő városmarketing-program kapcsán, ami már a határállomásokon megszólítja a turistákat és egy játék keretében arra biztatja, ne kerüljék ki Győrt. Alkalmat ad a város belső imázsának építésére is, lehetőséget nyújt a lakosoknak kritikai észrevételeik kinyilvánítására. Megjelölhetik, mit fejlesztenének az idegenforgalmi kínálatban, az önkormányzat pedig a terveit visszajelzéseik szerint módosítja, előteremti az ahhoz szükséges forrásokat.

Elégedettségfelmérés

FÓRUMTÉMA

Önnek mi a véleménye arról, hogy felmérést végeznek Győr turizmusáról? Jó ötletnek tartja? Mondja el véleményét!

Fórum >>
A játékos formájú közvélemény-kutatást a Contakter Iroda a város idegenforgalmi bizottságának és a Széchenyi István Egyetem marketing és menedzsment tanszékének támogatásával valósítja meg. Az itt lakókat, az idelátogatókat, a határon belépőket egyaránt meg akarja mozgatni, hogy Győrt mint vendégváró helyet még vonzóbbá tegye.

– A „Nélkületek nem tudunk turizmust fejleszteni!" jelmondat az idegenforgalmi szolgáltatóknak szól, akiknek az ösztönzésére vándordíjat alapítunk. A verseny célja, hogy kiderüljön: ki végezte a legjobb szolgáltatást az adott évben Győr idegenforgalmi szektorában – mondta el Rázsó Ella és Lengyel Éva. A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy szavazni lehet minden olyan Győrben működő intézményre, cégre, amely része a település idegenforgalmi kínálatának.

Kérdőívek a Kisalföldben

A szavazólaphoz városszerte hoszteszek révén lehet hozzájutni és lapunkban is megjelenik. Az már önmagában is kedvezményeket biztosít az élményfürdőbe és az állatkertbe belépéskor. Akik pedig kitöltik és a megadott címre (9013 Győr, Pf. 864) beküldik, hetente nyereménysorsoláson vehetnek részt. A szavazatok összesítése után szakmai bizottság dönti el, ki kapja „az év legjobb idegenforgalmi szolgáltatója" címet. A játék 3 hónapig tart, július 23-tól szeptember 25-ig. A verseny állását figyelemmel kísérhetik a Kisalföldben.

Emberek alkotta élőlánc

A játék hírverését segíti egy rekordkísérlet, amely a tervek szerint a világ leghosszabb emberek alkotta láncát hozza létre szeptember 25-én este hat órától, azt, amely összeköti Győr idegenforgalmi nevezetességeit. A szolgáltatók díjának átadásához pedig az október 28-án kezdődő kétnapos idegenforgalmi konferencia, a Contak- tour 2004 ad keretet.

A részletekről érdeklődni a 96/311-677-es telefonszámon, az iroda@contakter.co.hu  e-mail címen lehet, további nformációk a www.contakter.co.hu  honlapon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vasárnapi hajsza a vásárlókért (és a pénzért)

Tőlünk nyugatabbra szombaton kora délután bezárnak a boltok, s vasárnap ki se nyitnak. A most már… Tovább olvasom