Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kézzel takarta az arcát a férfi, aki a gyanú szerint győri óvodából lopott

Az ismeretlen elkövető a lopott bankkártyával készpénzt akart felvenni, a biztonsági kamera felvételt készített róla. Felismeri?

A Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a képen látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2013. november 27-én 16 óra körüli időben egy győri óvodából az egyik alkalmazott pénztárcáját eltulajdonította, benne a sértett bankkártyáival, készpénzével és a saját, valamint a gyermekei személyes irataival együtt.

A férfi a lopás után közvetlenül az egyik lopott bankkártyával készpénzt vett fel Győrben.

Az ismeretlen elkövetőről a pénzintézet biztonsági kamerája készített felvételt. A fotó a rendőrség honlapján érhető el >>

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bővebb információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 107; 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilenc ülést tervez 2014-re a megyei képviselőtestület

Február 14-én ülnek össze először a képviselők. Tovább olvasom