Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Kézilabdásaink ünneplése forgalomkorlátozással

Győr - A város vezetése és a szurkolók vasárnap este fél 9 órakor köszöntik a bajnok női Audi-ETO kézilabdacsapatát. A rendezvény a városháza előtt lesz, ezért forgalomkorlátozásokat vezetnek be.
Vasárnap – 19 és 22 óra között lezárják a Szent István út Jókai utca–Baross Gábor híd közötti szakaszát.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a következő megállóhelyeket: Révai Miklós utca, forgalmi iroda–Városháza–Aradi vértanúk útja, megyeháza– Honvéd liget–Gárdonyi Géza utca.

Az 1, 2, 17, 23A vonalak járatai a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út–Teleki László utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek.

A 7, 14 vonalak járatai a Szent István út, iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek.

A Kismegyer felől érkező 5-ös, valamint a Marcalváros felől érkező 22-es jelzésű autóbuszjáratok a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utcai körforgalomban fordulnak meg. A leszállás és a felszállás egyaránt a Baross Gábor híd megállóhelyen lehetséges.

A 11, 16 vonalak járatai a Teleki László utca, színház megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A 13-as vonal járatai a Zechmeister utca, Klastrom Szálló megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A 8, 15A, 15G, 31, 31A vonalak járatai a Szent István út, iparkamara megállóhelyről indulnak, és oda is érkeznek.

A 19, 37, 38, 40 vonalak járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek.

A 21.20 órai 12-es autóbuszjárat a Révai Miklós utca helyett a Szent István út, iparkamara megállóhelyről indul 21.23 órakor, és a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyre érkezik, visszafelé is érintve a Szent István út, iparkamara megállóhelyet.

A Sopron és Mosonmagyaróvár irányába, illetve irányából közlekedő helyközi autóbuszjáratok a terelés ideje alatt egyik irányban sem érintik az Eötvös park megállóhelyet.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy megyei a legjobb szállodák között

Győr-Moson-Sopron - Négy megyénkbeli szálloda is szerepel abban a kiadványban, amely az ország több… Tovább olvasom