Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -3°C | 4°C

Kezdődik a bérletvásár!

Május 14-én elkezdődik a jövő évadra szóló bérletek árusítása a Győri Nemzeti Színházban. A választék nagy, hiszen összesen 19 féle bérlet közül választhat a közönség. Az első körben a jelenlegi bérleteseket várják.

Május 14-től június 8-ig tart a bérletvásár első szakasza, amikor a jelenlegi bérletesek hosszabbíthatják meg bérleteiket, vagy bejelenthetik igényüket, ha másik bérletre szeretnének váltani a számos különböző konstrukció közül. A színház 19 bérlete repertoárban, árban és időpontokban a legváltozatosabb összeállításokat kínálja.


Természetesen továbbra is "műsoron maradnak" a színház két legnépszerűbb bérletei, a diák- és a nyugdíjasbérletek, előbbi (3 féle) a 17 órakor, míg az utóbbi (szintén három) délelőtti és vasárnap kora délutáni előadásokra szól.

Idén is váltható a színházrajongók kedvencének számító, összes nagyszínházi előadást magába foglaló, exkluzív Premier bérlet, aki a bemutatók különleges hangulatából szeretne részesülni, annak ez a bérlet jelenti az ideális választást.

Kellemes hír, hogy a bérletek (2004 óta változatlan) ára csak minimális mértékben emelkedett: a legnagyobb áremelés sem haladja meg az 1000 forintot, a nyugdíjasbérlet mindössze 200 forinttal drágább, mint eddig, a diákbérlet ára pedig egyáltalán nem változik.

A bérletek kínálatának összeállításánál új szempontokat is figyelembe vett a színház vezetése, a diákbérleteknél például az érettségi szünetet, a gyakran vidékről busszal érkező nyugdíjasok esetében pedig ügyeltek arra, hogy a legzimankósabb időszakokra ne szervezzenek előadást. Rugalmasabb lett a helyválasztási gyakorlat is, mostantól például a nagyszínházi és a Kisfaludy-teremben játszott előadások nincsenek szorosan "összekötve", ami a megválasztott ülőhelyeket illeti, így az együtt érkező nézők, bérletes társaságok igényeit is jobban ki tudják elégíteni.

Tekintse meg bérleteinket a 2012/2013-as évadra! http://www.gyoriszinhaz.hu/index.php/berletek))
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolt a vonat Győrben - ketten vesztették életüket - fotók

Két embert gázolt el egy vonat csütörtökön reggel 7 óra környékén Győrben, a Hűtőház melletti… Tovább olvasom