Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Ketten buktak meg a szondán Győrben - képgaléria

Ketten buktak meg a szondán Győrben - képgaléria

"Hatásosnak tartom az ilyen akciókat, a szabályosan közlekedőket szolgálja, ha kiszűrik az ittas vezetőket" – nyilatkozta a Kisalföldnek a győri Horváth Tamás, miközben autójában ülve arra várakozott, hogy megfújja a szondát kedden nem sokkal délelőtt 11 óra után.

Hancz Gábor - 2012.07.10. 13:55
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

A rendőrség a megyében harmadszor tartott olyan villámakciót ezen a nyáron, amikor egyetlen csomópontban minden arra tartó sofőrt ellenőriztek, fogyasztott-e alkoholt.

Fotók: Mészáros Mátyás

Rosta Roland rendőr százados, a megyei balesetmegelőzési bizottság titkára elmondta, hogy az első két alkalommal – a győri Teleki utcában és Mosonmagyaróváron – senkit sem fogtak meg, most viszont 214-en fújtak és két embernél jelzett a műszer.

Rosta Roland hozzátette: az akciók célja, hogy az ittasan volán mögé ülők úgy érezzék, bárhol, bármikor megállíthatják őket. A statisztika ugyanis szomorú: idén eddig negyedével több sérüléses balesetet okoztak ittas vezetők a megyében 2011 azonos időszakához képest, ráadásul az országosan 10,7 százalékos arány nálunk 12,5 százalék.

"A mosonmagyaróvári akciót annak hatására rendeltük el, hogy a kisalfold.hu-n a győri szondázásról szóló cikk kommentelői közül ezt többen kifejezetten kérték.

A közeljövőben még lesz ilyen ellenőrzés Mosonmagyaróváron, Csornán, de rendészeti igazgatási intézkedés született, hogy minden megyei kapitányságon kell tartani ilyeneket. Győrben sem csak a belvárosban, hanem más városrészekben is számíthatnak szondáztatásra az autósok, sőt ki fogunk menni a falvakba is" – hangsúlyozta a rendőr százados.

A rendőrség egyébként az éjszakákra külön akciókat szervez, többek között a szórakozóhelyek környékére. A múlt héten csak pénteken és szombaton éjjel tizenegy ittas sofőrt találtak a megyeszékhelyen.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

12345 következő >> végére >>> 41 hozzászólás
Moderálásra küldöm 41. sx4 2012.07.11. 20:30

Alida.
Keress meg miután bezártál, tudod a kutyasétáltatón, mondjuk 17:00-17:30 közt és megoldjuk a problémát.
Szerintem a kollégáim is szeretnének tevékenyen részt venni.. :))

Moderálásra küldöm 40. Alida01 2012.07.11. 20:26

38:Mankapunka
Én nem vagdalkozom, mint írtam, és mint olvashattad, részemről ügy lezárva.
Gondolkodom, lehet, hogy mi vagyunk a hülyék?

Végeztem.

Moderálásra küldöm 39. BJ.MÓVÁR 2012.07.11. 18:38

36. Madarász
nem azt kifogásolom,ha valaki részegen kacsázik az úton,a felezővonalnál /már ha a faluszéli földes úton van felezővonal/akkor azt megbüntetik. Hozzáteszem tőlünk nyugatra csak letessékelnék a bicikliről,meg az útról,nagy valószínűséggel semmi büntetést se kapna!! Ahol nem ilyen BUNKÓ kormány irányít,ott nem állítanak meg senkit ok nélkül,főleg nem kerékpárost,ha szabályosan közlekedik.Nem törődnek vele mennyi sört ivott!!ITT még 1 kétdecis sört is meg akarnak tiltani,ez nem normális!! Persze,ha nem veszitek észre,vagy tetszik,hogy az élet minden területén /legújabb az új munka törvénykönyve/ csak zaklatás,szigorítás,büntetés fenyeget,akkor lehet éljenezni,tapsolni!!!!

Moderálásra küldöm 38. Mankapunka 2012.07.11. 16:57

Alida

Mondd meg,melyik környék az! Ne csak vagdalkozz.

Moderálásra küldöm 37. piroskaésabarkasz 2012.07.11. 15:48

Múlt héten szerdán M.Óvár keleti bejövő felől,engem is szondáztatott két intelligens egyenruhás.Három perc volt az egész.További jó munkát kívánok ezúton is nekik!(fehér furgonos)

Moderálásra küldöm 36. Madarász 2012.07.11. 12:52

10. Nem csak itt szondáztattak, ahol a kép készült, a temetőnél is voltak. Egy perc megállás nem a világ, ha kiszűrik az ittas vezetőket, remélem ott többet szűrtek ki.

24. Amíg van gyorshajtó és ittas vezető, addig folyamatosan kéne szondáztatni és traffipaxozni. Majd ha ráment a renitensek gatyája, talán megértik, hogy be kell tartani a szabályokat.

20. Egyetértek!

27. Miért, a faluban a részeg, kivilágítatlan biciklist nem tudja elcsapni a falun átmenő? Esetleg falun nem eshet a részeg az autó elé, csak városon? Na ne viccelj!

Moderálásra küldöm 35. Alida01 2012.07.11. 11:03

22.kurbli
Köszönöm kedves hozzászólásodat, főleg az kioktatást.
Apró megjegyzéseim:
-nem, hajnalban nem alszom, hanem (többek közt..) a hozzászólásomban jelzett buszvezetőket szolgálom ki kis boltomban, ahol nem csak reggelit, hanem csavaros kiflit is vesznek. ( Gondolom csak zsebre teszi, és viszi haza, majd délután issza meg...) :))
-garázsból kijövet szúrópróba szerű szondázás, annyit ér mint falábnak az iszappakolás...
-nem nem utazom busszal, mert ha azzal utaznék, akkor a többi munkába menő ember nem tudna nálam vásárolni, mert én akkor nyitok, amikor a busszal munkahelyére indulók kelnek. ( 4:45 kor nyitok...) ha tudsz ilyen korán induló buszt, akkor azzal fogok közlekedni, és azon viszem a friss árut is a boltba, legalább nem kopik az Audim..
Egyébként nem csak sofőrök, hanem a rend éber őrei is megérnének egy misét. Mikor nekik szóvá tettem, ezeket a csavaros kifliseket, a válasz:....egyszer majd ráfáznak....
Pedig CSAK igazoltatni, és szondázni kellene őket, még mielőtt… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 34. szekelyse50 2012.07.11. 10:56

Elég szomorú,hogy csak így lehet ösztönözni az embereket,pedig az okos ember a más hibájából ,a buta meg a sajátjából tanul.

Moderálásra küldöm 33. drKotász 2012.07.11. 09:29

29. szabo1936
Hát persze szabó bácsi, várjuk meg míg megöl valakit az ilyen okos ember ugye. Vagy talán arrafelé így működik, nem a megelőzés lenne a lényeg?

Moderálásra küldöm 32. Totyis 2012.07.11. 09:26

Sopronnal mi lesz??? Vagy itt minden fejes iszik???


41 hozzászólás12345 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...