Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Kétmilliós tanterem-berendezés

Már a második tantermét tudta modern oktatástechnikai eszközökkel és ergonómiailag tervezett, azaz kimondottan kényelmes székekkel, padokkal felszerelni a Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola.
Ezt a beruházást csak céges támogatás révén tudta megvalósítani.
A Nemak Kft.-nek munkaerő-utánpótlást jelenthetnek a jedlikesek, főként a gépész–informatikus szakosok vagy a tovább tanulók később mérnökként.

Kényelmes székeken könnyebb tanulni a jedlikes diákok szerint.
Kényelmes székeken könnyebb tanulni a jedlikes diákok szerint.

Ezért támogatta tavaly és idén is mintegy kétmillió forint értékben a járműipari beszállító cég az iskolát. Tóth Dávid ügyvezető azt szerette volna, ha olyan tantermeket rendeznek be, ami tanulásra ösztönzi a diákokat és a legideálisabb körülményeket teremti meg számukra a képzés elméleti része során. Így került a második emeleti iskolai helyiségbe DVD-lejátszó, nagy, lapos tévémonitor, hangosítóberendezés és interaktív tábla is.

– Amellett, hogy az új berendezés az oktatás hatékonyságát növeli, meggyőződésem, hogy a környezet is nevel. Az elegáns, tiszta tanteremre vigyáznak a diákok, eddig még egy karcolás se esett a szép bútorokon – mondta el Domonkos László iskolaigazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sok ˝vándorló˝ kristálycukor vallomás nélkül

Körülbelül háromszázmillió forintos áfacsalással vádolják a "kis cukros ügy" főszereplőit. Tovább olvasom