Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Két perc alatt két balesetet okozott

Két súlyos, két könnyű sérült, három összetört autó. Ez a mérlege annak a két balesetnek, amelyeket egy osztrák férfi okozott az 1-es főúton a hétvégén. Az első ütközés helyszínéről elhajtott, a két perc múlva történt második balesetről helyszínéről már nem tudott.
A véralkoholszint vizsgálat eredményére vár a győri rendőrség, annak eredményétől függ, hogy ittas vezetéssel is megtoldja annak a 25 éves osztrák G. Genc lajstromát, aki két balesetet is okozott szombaton az 1-es főúton, Öttevény és a mecséri kereszteződés között.

A férfi Mosonmagyaróvár felé haladt reggel háromnegyed 7-kor, amikor Volkswagenjével egy előtte haladó Opelt előzve érintőlegesen nekiütközött a másik autónak, majd megállás nélkül továbbhajtott. Alig telt el két perc, a mecséri kereszteződés közelében áttért a baloldali forgalmi sávba, ahol egy Suzukival ütközött, majd árokba hajtott. A vétlen autó utasa súlyosan, vezetője könnyen sérült, míg G. Genc utasát súlyos, őt magát könnyű sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

A baleseti helyszínelés során az osztrák vezetőnél felmerült az ittasság gyanúja. A pontos véralkoholszint megállapítására vért vettek tőle a kórházban. Az első baleset esetében cserbenhagyás, míg a másodiknál közúti baleset gondatlan okozása miatt indul az eljárás, amennyiben bebizonyosodik az ittas vezetés, még azzal is „megkínálják" G. Gencet.


Korábban:
Egymásnak ütközött egy Volkswagen Golf és egy Suzuki Ignis szombaton reggel 7 órakor az 1-es főút Öttevény és Mecsér közötti szakaszán.

Két személy az autókba szorult, őket a tűzoltók szabadították ki a kocsikból, a mentők két súlyosan és két könnyebben sérült személyt szállítottak kórházba. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Galéria! (Fotók: Krizsán Csaba)

Olvasóink írták

78 hozzászólás
 • 78. viryg 2009. november 17. 10:37
  „77.nek
  vagy rározsdásodna a műanyaglakat”
 • 77. GD 2009. november 17. 09:19
  „Szomorú,hogy néhány "Dumme labanc" átjön ide,csinálja a fesztivált,ittasan balesetet okoz. Figyeljétek meg mit fog kapni. Kap egy grose enye-benyét oszt vidersehen. Ha magyar csinálna hasonlót a labancoknál,akkor úgy bevágnának a Kufsteini várbörtönbe,hogy a vasgolyó is rározsdásodna a bokádra.”
 • 76. miklos.1 2009. november 17. 08:37
  „pardon: Vonagló félhalottat (csak nehogy valaki belekössön a vonagló halottba) - (az előző hozzászólásom javítása...:)”
 • 75. miklos.1 2009. november 17. 08:35
  „Ez a KISALFÖLD KESELYŰ rovat már annyira nevetséges.

  És mindig címlapra rakják, ha valaki balesetet szenved. Szerintem bojkottálni kéne.

  Lassan a Kisalföld újságíró előbb ér oda lefotózni a vonagló halottat, mint a mentő.”
 • 74. viryg 2009. november 17. 08:32
  „Ezek a labancok mindent megtehetnek?
  A magyarokat lenézik olyan szinten hogy nem is emberek. Minden szarért büntetnek, játsszák hogy ők milyen übermenschek, mutatják a tiszta utcáikat, meg a kultúrált közlekedési moráljukat, átjönnek ide meg kivetkőznek emberi mivoltukból. Azt hiszik hogy itt Magyarországon mindent megtehetnek úgyis kinyalják a seggüket az ájrójukért. Azt hiszem pár határátkelőt meg utat lezárhatnánk mi is nyugodtan (mint ahogy ők teszik) félve az osztrák barbároktól.”
 • 73. AHA 2009. november 17. 07:03
  „Alajos
  Azt hiszem én is gyanítom.Csak nem szabad leírni.”
 • 72. akinemfél 2009. november 16. 22:07
  „Hu,de jo téma ! <moderálva off>”
 • 71. Alajos 2009. november 16. 21:35
  „Mielőbbi teljes testi és lelki(!) felépülést kívánok mindegyik károsultnak. Szombat este a Szt. István és az Aradi vrt. sarkán is történt egy súlyos baleset. Csak gyanítom, hogy kedvenc újságom miért nem írt róla egy mukkot sem...”
 • 70. setretmc 2009. november 16. 21:04
  „Hát ezt mindenki olvassa végig és gondolkodjon el rendesen mert igen van ilyen!!!!!! És egyszer csak csörög a
  telefon, szól a csengő és nem a postás hanem valami kirendelt tag aki megmondja hogy meghalt.......

  hozzászólás nane 2009.11.14. 22:51

  Én a baleseti betegellátásban dolgozom, és elegem van a részegekből,szabálytalankodókból, erőfitogtatókból és a halottakbó,l főként a péntek szombat hajnali discóbalesetekből,egyáltalán a felelőtlenségből.Azt kívánom a poénkodóknak hogy csak egyszer lássák balesetben elhunytak szüleit,és jegyezzék meg jól, azokat a kétségbeesett tekinteteket!Aki azt hiszi hogy vele nem történhet ilyen szörnyűség, az HÜLYE.”
 • 69. aky18 2009. november 16. 19:43
  „Ezzel az ürgével én is találkoztam péntek du. mikor jött be Győrbe , akkor is elég gáz módon közlekedett a felüljárón index nélkül vágott be elém már záróvonalon a kanyarodó sávba,és a Szigethyn sem bírta eldönteni melyik sávba maradjon akkor már kerülte mindenki messziről, én is jobbnak láttam otthagyni. Elképzelhető már akkor is be volt ,,alapozva".”
 • 68. AHA 2009. november 16. 17:50
  „georgbob
  Greg azt írja( ő volt a szenvedő alanya a balesetnek), hogy ez a szemét egy török nemzetiségű volt.
  A lényegen persze nem változtat.Azért kíváncsi lennék mit találnak a vérében.Nem feltétlen csak italra gondolok.”
 • 67. georgbob 2009. november 16. 16:44
  „Egy két <moderálva> osztrák azt hiszi, még monarchia van és itt azt csinálnak ami jólesik...2 hónappal ezelőtt a Metronál az autópálya felhajtójánál menekítettem ki egy osztrák .... feleségét, mert csavarhúzóval fenyegette. A nő kiszált, ő az anyósülésről kipattanva, káromkodva (..... magyar mit szólsz bele!) bevágódott a kormány mögé és padlógázzal fel az autópályára.
  1, seggrészeg volt
  2, matrica nélkül fel a pályára
  3, itthagyta az asszonyt
  4, a nő elmondása alapján már a rendőrőknek is nekiment nemrég...”
 • 66. fortuna54 2009. november 15. 19:15
  „moderálva off”
 • 65. Greg77 2009. november 15. 11:49
  „T-a-ibi!

  Ne emészd magad! A baleset pontosan 6:45 és 6:47 körül lehetett, hét órakor már a mentők is kinn voltak a helyszínen. Ezúton is szeretném megköszönni Nekik a tűzoltóknak és a rendőröknek a segítséget és a hozzáállást, amit irányunkban tanúsítottak a helyszínen, na és természetesen a többi autósnak is, akik a baleset után értek oda.”
 • 64. t-a-ibi 2009. november 15. 09:22
  „Még valami.
  Ezek a primitív, jelentések is hozzájárulnak a morálhoz!
  Majd ha leírták volna, hogy egy valószínűsíthető, drogos vagy részeg élőlény miatt történt a baleset, AKKOR NEM A VÉTLEN A BALESETET ELSZENVEDŐNEK KELLENE, A FÓRUMON MAGYARÁZKODNI!

  Ne hivatkozzanak mindenféle állampolgári (ártatlansági) jogokra, amikor a normális emberek élete a tét!
  Kedves "újságírok" ehhez a tudósításhoz kellet tanulni?”
 • 63. t-a-ibi 2009. november 15. 09:07
  „Greg77
  Igazad van, én 6-óra körül mentem kifele Győrből.
  Ez a hülye már az újvárosi lámpánál tologatott, amikor elindultunk úgytünt nekimegy a korlátnak, megúszta.
  Mondtam a velem utazónak, gyorsan meg kell előznöm, mert ez vagy drogos vagy részeg!
  Tovább az úton, olyan dolgokat művelt: megindult, fékezett, jobbra-balra ment.
  Öttevény elejénél aztán, lesodródott (az új házaknál) fékezett és ott eltudtam kerülni.
  Hol volt 7-ig nem tudom, valószínű aludt (vagy ivott)
  Volt gondolatom, felhívom a rendőrséget, de a rendszámot teljesen nem tudtam leolvasni az (idő miatt), közel meg nem mertem hozzá menni, mert annyira kiszámíthatatlan volt mit csinál. Attól tartottam eltűnik, követni meg nem volt időm.
  Sajnálom, hogy nem tettem meg.
  Reméltem nem fogok róla olvasni.”
 • 62. nane 2009. november 14. 22:51
  „Én a baleseti betegellátásban dolgozom, és elegem van a részegekből,szabálytalankodókból, erőfitogtatókból és a halottakbó,l főként a péntek szombat hajnali discóbalesetekből,egyáltalán a felelőtlenségből.Azt kívánom a poénkodóknak hogy csak egyszer lássák balesetben elhunytak szüleit,és jegyezzék meg jól, azokat a kétségbeesett tekinteteket!Aki azt hiszi hogy vele nem történhet ilyen szörnyűség, az HÜLYE.”
 • 61. AHA 2009. november 14. 21:02
  „Mindenkinek balesetmentes jó éjszakát!

  Gregtől pedig elnézést kérek mindenki nevében,hogy elpoénkodtuk a végét.Ez a sok hülyeség nem neki szólt.”
 • 60. rallydave 2009. november 14. 20:34
  „mert a városréti szlalomon is abszolút elsők lettünk megvertük még a corolla wrc-t is aztán beraktak másodiknak mert ránkkentek valami bólyaérintést....”
 • 59. rallydave 2009. november 14. 20:33
  „én nem tuningolok semmit. a swift gti rallyra vagy akármire úgy jó ahogy kijön a gyárból!”
78 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gráfot kérdezik a fizetésről

Koszorús László országgyűlési képviselő (Fidesz) Gráf József agrárminiszternek tett fel írásbeli… Tovább olvasom