Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 6°C Még több cikk.

Két megyei doktorra is lehet szavazni az Év Orvosa pályázaton

A győri Dr. Ádám Ilonát és a mosonmagyaróvári Dr. Wellner Istvánt jelölték betegeik a legjobbak közé idén.

Dr. Ádám Ilona a Petz-kórház neurológus főorvosa. A győri doktornőt azért jelölte betegének felesége a kitüntető díjra, mert a gerincsérv gyanús férfit nem engedte, hogy autóba üljön - ehelyett inkább maga ment el megvizsgálni a súlyos fájdalmakkal élő férfit.

Dr. Wellner István a mosonmagyaróvári Karolina-kórház sebészetének osztályvezető főorvosa. "Már többször műtöttek végbéltályoggal, de csak Dr. Wellner István főorvos úr keze alatt tudtam meg, hogy mi az igazi ellátás, odafigyelés, és még sorolhatnám... Megadta még a mobil telefonszámát is, arra az esetre, ha bármi történne velem a kezelés és kórházi ápolás után, mondván: azonnal hívjam - az sem gond, ha este - vagy menjek azonnal" - írta páciense Dr. Wellner Istvánról.

Az Év Orvosa pályázatra továbbra is várják a betegek megható emberi történeteit február 19-ig, vagyis a kisalfold.hu Olvasói is nevezhetik kedvenc orvosukat.

Az Év Orvosa pályázatról ide kattintva tudhatnak meg minden fontos infót!

Nyitóképünk illusztráció!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az abdai repülőgép Schusternél landolt, Orbán ajándékaként

˝Igen, ez az a gép˝ – erősítette meg a Kisalföldnek Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője, hogy a szombaton elszállított repülőt kapta meg a volt szlovák elnök. Tovább olvasom