Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Két halott a családi túszdrámában

Nem sokkal este tíz óra után tragikus véget ért a Komárom-Esztergom megyei túszdráma. Egy vadász lelőtte 46 éves feleségét, majd magával is végzett. Szerelemféltés lehett az indíték.
A Független Hírügynökség helyszíni tudósítója szerint a házaspár lánya értesítette a tatai rendőröket, azzal, hogy édesapja fegyverrel tartja sakkban édesanyját. A rendőrök és a kommandósok csak a bezárt házat találták, amikor kimentek, felszólításaikra senki sem reagált.

Végül este tíz órakor hatoltak be az épületbe, ahol a konyhában megtalálták a 46 éves nő, egy másik helységben pedig az 51 éves férfi holttestét. Mindkettőjükkel fegyverből leadott lövés végzett.

A helyszíni szemle csütörtök este fél 11 után is tartott, a rendőrség az ígéretek szerint péntek délelőtt ad részletest tájékoztatást az ügyről.

A környéken lakók a férfit rendes, kiegyensúlyozott embernek ismerték, a családdal látszólag minden rendben volt. Rendszeresen vadászott, több fegyver is volt a nevén.


22.40 Állítólag nem sokkal tíz óra után tragikus ért véget a túszdráma - a túszejtő és feleségének halálával.

Az utcát továbbra is lezárva tartja a rendőrség.21.46 Meg nem erősített hírek szerint túszul ejtette családját egy férfi csütörtök este a Komárom-Esztergom megyei Kocson.

A fővárosból kommandósok indultak a helyszínre. Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense egyelőre nem tudta megerősíteni ezeket az információkat, későbbre ígért tájékoztatást.

A környéken lakók közül többen azt mondták, hogy tudomásuk szerint szerelemféltés lehet az ügy hátterében. A férfit a helybéliek egyébként békés embernek ismerik.

Két barátját a túszejtőnek egy rendőr bekísért a kordon mögé. Azt nem tudni, hogy a férfin kívül, akinek két felnőtt gyermeke van, más is tartózkodik-e a házban, meg nem erősített értesüléseink szerint több helybéli is látni vélte az ablakokon át, hogy valakik vannak vele a házban. Volt aki térdelni látta a vadász feleségét.

Független Hírügynökség/Index

Olvasóink írták

  • 3. mtt 2008. március 22. 06:40
    „Arról a rostáról csak annyit, hogy még testületen belül is sokan végeznek magukkal a szolgálati fegyverükkel. Egyébként nem kell ahhoz hivatásosnak lenni, bárki, bárhol vásárolhat, - szinte bármilyen típusú fegyvert. Sajnálom a történteket.”
  • 2. olvasó. 2008. március 21. 14:35
    „"A férfit a helybéliek egyébként békés embernek ismerik." Érdekes,hogy szinte minden gyilkosságot "békésnek "ismert emberek követnek el. Sajnálom a gyerekeit......bár az apa is rájuk gondolt volna mielőtt cselekedett,akkor talán nem tragédiával végződött volna a túszejtése.”
  • 1. :-I 2008. március 21. 14:25
    „Csak azt nem értem, hogy ha hivatásos vadász, és van fegyvertartási engedélye, akkor elviekben rendszeres pszichológiai vizsgálaton is átesik. Miért nem akadt fenn a rostán?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Küldöttség Ilaváról

Győr - Az elmúlt két évtized hagyományait követve a napokban 7 tagú ilavai delegáció járt Győrben… Tovább olvasom