Kisalföld logö

2018. 01. 24. szerda - Timót -1°C | 6°C Még több cikk.

Készülj a télre: ingyenes műszaki átvizsgálás Győrben

Az ingyenes műszaki átvizsgálásra azok jelentkezhetnek, akik gépjárművének az össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Baleset-megelőzési Bizottsága térítésmentes rendezvényre vár mindenkit, akinek fontos mind saját, mind más közlekedő társának testi épsége, járművének műszaki állapota.

Az ingyenes műszaki átvizsgálásra azon természetes személyek és azok családtagjai jelentkezhetnek, akik gépjárművének az össztömege nem haladja meg a 3,5 tonnát.

Az átvizsgálás időpontja és helyszíne

Győr, október 26-án (szombat) 9.00 és 13.00 óra között Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség telephelye: Győr, Tatai út 3. szám.

A megváltozott közlekedési környezet váratlan helyzet elé állíthatja a járművezetőket, éppen ezért időben fel kell készülni arra, hogy egyik pillanatról a másikra olyan időjárási és útviszonyokkal találkozhatunk, amelyek a nyári vezetéstechnikától lényegesen eltérő vezetéstechnikát igényelnek. A vezetési szokásokban és a vezetési stílusban az előrelátásnak, az óvatosságnak és a biztonságnak kell érvényesülnie. Talán az őszi időjárási viszonyok között történő közlekedés során van leginkább szükség a másik közlekedő partnerrel szemben tanúsított előzékenységre, messzemenő toleranciára.

Az őszi-téli átállásban, így a gépjárművek műszaki állapotának felmérésében Bizottságunk is tevékenyen szeretne részt venni és segítséget nyújtani oly módon, hogy a Gy-M-S Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőség szakembereivel karöltve felvállalja Önök helyett a gépjárművük eseti műszaki állapotfelmérését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Audi Hungaria Kft. egymillió forintos médiadíjat hirdet

A győri Audi Hungaria Kft. meghirdeti a 2013-as év médiadíját. Az egymillió forint összdíjazású… Tovább olvasom