Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Kész a polgári jelöltlista

A Fidesz vezetésével egytucatnyi jobboldali szerve- zet döntött a közös indulásról Győrben az őszi önkormányzati választáson. Dézsi Csaba András polgármesterjelölt bejelentette az egyéni képviselőjelölteket.

„Ilyen mértékű összefogás még nem volt Győrben" – jelentette ki tegnapi sajtótájékoztatóján Dézsi Csaba András alpolgármester, a polgári összefogás győri polgármesterjelöltje. Szavaival arra utalt, hogy a Fidesz-Magyar Polgári Párt és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) közösen állít jelölteket a városban az október 20-i önkormányzati választáson, akiket a Nyugdíjasok Győri Érdekvédelmi Egyesülete (NyGyÉE), a Magyar Demokrata Néppárt (MDNP), a Centrum Párt, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) Ménfőcsanaki Falutagozata, a Kereszténydemokrata Néppárt, a kisgazdapárt, a Fidelitas, a Polgári Érdekvédelmi Egyesület (PÉE), valamint a több mint száz győri polgári kör is támogat.

A Kisalföld kérdésére Dézsi kifejtette: az MDF városi szervezetével tavaly november óta tárgyalnak, de egyelőre nem jött létre a megállapodás. A politikus szerint partnerük még nem döntötte el, hogy közösen vagy egyedül méreti meg magát. Antal Imre, a Fidesz helyi alelnöke elmondta: mindenki szavazataira számítanak, aki nem akarja, hogy a továbbiakban is a szocialista városvezetés irányítsa Győrt.

A polgári összefogás mind a 21 győri körzetben indít képviselőjelöltet: az 1. számúban az MDF-es Andréka Bertalant, a 2-esben Somogyi Tivadart, az MKDSZ győri elnökét, a 3-asban Dézsi Csaba Andrást, a 4-esben a centrumos Árvai-Oltyán Ferencet, a PÉE elnökét, az 5-ösben Nagy Sándornét, a NyGyÉE elnökét, a 6-osban Szijjártó Péter országgyűlési képviselőt, a Fidelitas országos alelnökét, a 7-esben Antal Imrét, a 8-asban a fideszes Horváth Ákost, a 9-esben Kovács Tamást, a Jókai-iskola angoltanárát, a 10-esben a fideszes Horváth Lászlót, a 11-esben a szintén fideszes Németh Zoltánt, a 12-esben a fidelitasos Simon Róbertet, a 13-asban és a 14-esben egy-egy gazdasági szakembert, Mizser Zoltánt és Szeles Szabolcsot, a 15-ösben Füke Géza tanárt, a 16-osban Velin Csabát, az MKDSZ győri alelnökét, a 17-esben Herák Mihályt, a városháza portását, a 18-asban Reuter Györgyöt, az MDNP győri elnökét, a 19-esben Tallián Istvánt, a kisgazdapárt gy őri elnökét, a 20-asban Gangl Andrást, az MDF ménfőcsanaki szervezete és a helyi polgárőrség elnökét, a 21-esben a kisgazda Rampasek Bélát. Közülük tízen tagjai a mostani közgyűlésnek is.

Korábban:

Dézsi ringbe száll Győrért (2002-06-14) >>
Jobboldali összefogás Győrben (2002-04-15) >> 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tehetséges győri roma fiatalok

Múlt pénteken 15, kisalföldi falvakban élő roma diák kapott anyagi segítséget a tanévkezdéshez,… Tovább olvasom