Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Késsel fenyegette lakótársait a 17 éves fiú Győrben

A rendőrség lezárta az áprilisi eset nyomozását, vádemelési javaslatot tett a gyanúsított fiú ellen.

A 17 éves gyanúsított ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és zaklatás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárták le a győri rendőrök.

A rendőrség ügyeletére  április 2-án 14 órakor érkezett bejelentés, hogy egy férfi Győrben a lakótelepi lépcsőházban kiabál és késsel fenyegetőzik.

A bejelentő elmondta, hogy a 17 éves fiatalember hangoskodásával gyakorta zavarja a tízemeletes társasház lakóinak nyugalmát. Az utcán kiabálni kezdett, majd bement a lépcsőházba és a korlátot rugdalva üvöltötte, hogy kiszúrkálja a gépkocsik kerekeit. Szomszédja megpróbálta lecsendesíteni a dühöngőt, aki a lakásából kihozott 20 cm pengehosszúságú késsel azzal fenyegette, hogy megöli.

A helyszínre érkező rendőrök a kést lefoglalták. A garázda férfi cselekményével a ház lakóiban megbotránkozást és riadalmat keltett, ezért az egyenruhások előállították. Gyanúsítotti kihallgatásakor tettét beismerte.

A Győri Rendőrkapitányság a 17 éves győri férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és testi épség elleni fenyegetéssel elkövetett zaklatás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Győri Járási Ügyészségnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatan ültek a kocsiban, ezért elhajtott a rendőrök elől Győrszentivánon

A 19 éves győri sofőr ellen szabálysértési eljárást kezdeményeztek. Tovább olvasom