Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Kertek alatt vágtak csapást a tolvajok

Éjjelente tolvajok járnak a Szarvas utca mögötti kertekben, a kekszgyár maradékát: téglát, építőanyagot lopnak a mára már kitaposott kerti csapásokon.

A lakók tehetetlennek érzik magukat.

Öt hónapja folyamatosan bosszankodik, a hivatalokkal levelez dr. Sipőczné Horváth Eszter, aki édesanyjával él együtt a győri Szarvas utcában. Lábnyomokat mutat a kertjében: szabályos ˝tolvajcsapáson˝ viszik a téglát, a csaptelepet, a kekszgyár még menthető értékeit az ismeretlenek. Az özvegy panaszával fordult már a polgármesteri hivatalhoz, a jegyzőhöz, a közigazgatási hivatalhoz, s bejelentette ügyét a rendőrségen is.

A bűnözők utat vágtak maguknak, nem kímélték a kertet és az azt védő kerítést sem – mutatja dr. Sipőczné Horváth Eszter. Fotó: B. A.
A bűnözők utat vágtak maguknak, nem kímélték a kertet és az azt védő kerítést sem – mutatja dr. Sipőczné Horváth Eszter. Fotó: B. A.

– Minden alkalommal megállapították az aktuális káreseményt, hogy ismeretlen a tettes, de nem történt semmi – magyarázta a panaszos. – Többször felbontották a kerítésünket, a kárunk meghaladja a hatvanezer forintot. Előfordult, hogy a rendőrök a kertben elkaptak éjjel egy embert, de pár napon belül kiengedték. A biztosító nem fizet, mert ez magánterületen szándékos rongálásnak számít.

Dr. Sipőczné Horváth Eszter többedmagával tehetetlennek érzi magát, hisz a zaklatás, a garázdálkodás folyamatos, az asszony és édesanyja éjszakáikat rettegésben töltik. Érdeklődtek a kekszgyárat éjszakánként őrző vagyonőröktől is, ám ez idáig eredménytelenül: minden maradt a régiben. A panasz nyomán lapunk megkereste az egyik társtulajdonost, aki ígéretet tett a helyzet rendezésére, a bontást, valamint az őrző-védő munkát végző cég munkájának kiemelt ellenőrzésére. Információink szerint eddig is négy kutyás őr védte a bontásra ítélt területet, úgy tudjuk, ezt a jövőben megerősítik. 

Olvasóink írták

 • 5. Oscar 2010. március 18. 08:31
  „Ez a Spanyol szindróma!
  Tudunk róla,
  beszélünk róla
  csak nem teszünk ellene.Minden le van zsirozva a szervnek csak oda kellene állni, és megoldódik az ügy.STATISZTIKA!!!!!!!!!!
  Ezt tudja a polgár nem tudja a szerv.Vagy nincs rendőr ? Akkor miről beszél a mesterházi?Akkor mégis csak kevesebben vannak mint azt gondolnák.”
 • 4. tódi 2010. március 18. 05:45
  „Kedves rebeka78 !

  Félelmetes a logikád :)

  Aki meg lusta lopni az kapjon dupla segélyt , meg nálatok ingyen ebédet .
  Sőt kiemelt nyugdíjat , mert tényleg veszélyes is lehet - valamelyik rendőr , tévedésből megállítja.”
 • 3. fióka 2010. március 17. 16:35
  „erre mondaná a testvír,hogy a lopás is munka stresszes is veszélyes állandóan éjszakázniXD”
 • 2. rebeka78 2010. március 17. 12:27
  „Nem vidra vas kellene a tolvajoknak hanem munka meg megélhetési lehetőség különben meg nem őket kéne hibáztatni aki lop hanem aki rá kényszeriti”
 • 1. fióka 2010. március 16. 13:51
  „Ember eszed legyen tegyél ki egy vidravasat,természetessen utánna te nem tudsz semmit foglamad sincs ki tette oda.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri díszközgyűlés a Richter teremben, ünnepi lovas műsor Sopronban - sok képpel!

Győrben Borkai Zsolt, Sopronban Firtl Mátyás, míg Csornán Gyopáros Alpár mondott ünnepi szónoklatot.… Tovább olvasom