Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Kerítésnek, parkoló autónak ütköztek Győrben

Közlekedési balesetek szemtanúit keresi a rendőrség. Látta valamelyiket?


Közlekedési baleset történt Győrben, 2013. november 12-én 16 óra és 2013. november 13-án 20 óra közötti időben a Sárkereki utcában.

Az ismeretlen járművezető a Sárkereki utcában közlekedett a Tiborc utca irányából az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsijával. Közlekedése során nekiütközött a Sárkereki út 3. szám alatti lakóház kerítésének, majd a sofőr az adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során anyagi kár keletkezett.

Ugyancsak adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről az a járművezető is, aki 2013. november 20-án 16 óra és november 21-én 8 óra közötti időben, Győrben, a Mécs L. utcában ütközött neki egy ott szabályosan parkoló Citroen személygépkocsi bal oldalának.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki valamely eseményt látta, arra vonatkozóan információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen - hivatali időben - a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr, Zrínyi út 54.), vagy telefonon a 96/520-092 számon, vagy az ügyelet 107 és 112 számok valamelyikén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

EYOF Győrben - Borkai: ütemterv szerint haladnak az előkészületek

A MOB-elnök az Európai Olimpiai Bizottság római közgyűlésén tartott beszámolót. Tovább olvasom