Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Keresztes Ildikó lazaságra tanítja Fehérvári Gábor Alfrédot - fotók

Sztárokkal duetteznek az énekesek a Rising Star vasárnapi adásában. A győri Fehérvári Gábor Alfréd partnere Keresztes Ildikó lesz. A sokoldalú és népszerű énekesnőnek nagyon tetszik Alfréd stílusa, egyedi hangszíne.

– Nem tudtam folyamatosan követni a műsort a munkáim miatt, de volt egy adás, amikor a stúdióban élőben hallhattam Alfrédot. Teljesen megdöbbentem, nagyon kellemes meglepetésként ért az előadása. Szeretem, hogy van stílusa, egyedien énekel, tetszik a hangszíne és természetesen egy jó kiállású, megnyerő fiú - ami nem mellékes ebben a szakmában – kezdte a kisalfold.hu-nak Keresztes Ildikó.

Fehérvári Gábor Alfréd és Keresztes Ildikó. Ha kiemelkedő eredményt érnek el a duettel, a győri énekes a biztos továbbjutók között lesz. Fotó: TV2
Fehérvári Gábor Alfréd és Keresztes Ildikó. Ha kiemelkedő eredményt érnek el a duettel, a győri énekes a biztos továbbjutók között lesz. Fotó: TV2

– Alfréd feszült volt, amikor először találkoztunk, de öt perc alatt sikerült feloldanom a gátlásait, hamar egymásra hangolódtunk. Van tapasztalatom a fiatal fiúk tanításában, Alfrédnak is igyekszem segíteni, hogy még jobban megnyíljon, merjen többet mutatni a színpadon - mondta az énekesnő.

A rockdíva hozzátette, még a rutinos énekeseknek is nehéz feladat lenne a fal mögött, egy kamerára összpontosítva énekelni. – Nem könnyű így személyessé tenni az előadást. Ráadásul a produkció végén a versenyző azonnal szembesül a közönség véleményével. Nem tudom, hogy én miként reagálok majd az eredményre, egy a lényeg: Alfrédot segítsem - magyarázta.

Keresztes Ildikó arra bátorítja a győri tehetséget, hogy a vasárnapi duettben is mutassa meg kreativitását.

– Nem kell ugyanúgy énekelnie a dalt, mint ahogy eredetileg szól, kíváncsi vagyok az ötleteire. Sokkal fontosabb, hogy a saját stílusára formálja a számot és a legjobbat hozza ki magából - fogalmazott.

Keresztes Ildikónak van tapasztalata a fiatalok tanításában. Fotó: TV2
Keresztes Ildikónak van tapasztalata a fiatalok tanításában. Fotó: TV2

Fehérvári Gábor Alfréd nagyon örült annak, hogy a sokoldalú énekesnővel duettezhet.

– Ildikó közvetlen, és nagyon jólesik, hogy elismert előadóként egy szinten kezel magával. Sokat segít abban, hogy lazább legyek a színpadon, óriási szabadságérzet árad belőle. Tetszik a dal, amit énekelünk, látványos produkció lesz – mondta a győri énekes.

Alfréd mosolyogva hozzátette, örülne végre egy "sima" vasárnapnak, amikor nem kell másodszorra is énekelnie a biztos továbbjutásért. – Jó kis dalt kaptam egyébként az esetleges második körre, érdekes előadás jöhet. Nagyon közel a döntő, és tudom, hogy a következő körökben olyan dalokat énekelek, amiket igazán szeretek, így ezen nem múlhat az eredmény – zárta. 

Rising Star - TV2, vasárnap - 18.55

A most vasárnapi adásban minden versenyző énekel a duettpartnerével, a két legjobb százalékot elérő biztosan továbbjut, a többi öt tehetség - a múlt adáshoz hasonlóan- újra színpadra lép.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megyeszerte olvad a jég

A tegnapi ítéletidő után megyeszerte napsütéssel indult a reggel. Már sehol nincs… Tovább olvasom