Kisalföld logö

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő -1°C | 7°C Még több cikk.

Kérésre házhoz viszik az adományt Téten

˝Téten élelmiszercsomagokat osztanak a rászorulóknak, csak az a gond, hogy akik mozgási nehézségeik miatt nem tudnak odamenni az osztás helyszínére, azok helyett nem veheti át rokon, ismerős˝ - írja olvasónk.


 Olvasói kérdés

Téten élelmiszercsomagokat osztanak a rászorulóknak, csak az a gond, hogy akik mozgási nehézségeik miatt nem tudnak odamenni az osztás helyszínére, azok helyett nem veheti át rokon, ismerős. Akkor viszont kihozhatnák nekünk?
A város önkormányzata a Gyermekétkeztetési Alapítványtól nyolcszáz kilogramm cukrot és más tartós élelmiszereket, lisztet, búzacsírás lisztet, négyféle száraztésztát, müzlit, kukoricát kapott. Ezeket osztották el nyolcszáz egységcsomagba és a napokban adták át a rászorulóknak önkéntesek. Olyanok vehették át, ahol munkanélküli van a családban, vagy ahol az emberek önhibájukon kívül a létminimum közelében élnek, illetve kisnyugdíjasokat, hátrányos szociális helyzetbe kerülteket is segítettek ezzel. A szervezők tájékoztatása szerint azért nem veheti át a rászorulók helyett más a csomagot, mert akkor nem lehetnek egészen biztosak abban, hogy az adomány eljut ahhoz, akinek jár. Sajnos már előfordultak ebből adódó kellemetlenségek. Viszont aki a 96/561-060-as telefonszámon mielőbb jelzi, hogy mozgási nehézségei miatt személyesen nem tud az osztás helyszínére menni, annak a jövő héten kiviszik házhoz az élelmiszert.

Olvasóink írták

  • 1. gammarus 2010. július 10. 11:44
    „Győrszemerén is osztottak EU. segélyt, tisztelet érte a polgármester úrnak. Nagyon meg volt szervezve..... (ezt már nem Ő végezte, sajnos) akik elsőnek mentek, mindent vittek.
    Másnap, már főleg a tészta volt a főmenű.....
    A végén már a kisnyugdíjasok (80-90-100ezer forint havi jövedelemmel !!!) kapták a megmaradt EU-s támogatást.
    Persze, ha előre lett volna igényfelmérés.... sokkal becsületesebben lehetett volna elosztani! Vagy lehet, hogy ez csak az én véleményem? Lehet hogy jobb lenne, ha nem is lenne véleményem.............”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új elnök - feladat a soproni épület befejezése és az e-bíróság

Átadja a stafétát dr. Becher Rezsőné, a megyei bíróság elnöke, aki hat év után, mandátuma lejártával… Tovább olvasom