Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Kérésre házhoz viszik az adományt Téten

˝Téten élelmiszercsomagokat osztanak a rászorulóknak, csak az a gond, hogy akik mozgási nehézségeik miatt nem tudnak odamenni az osztás helyszínére, azok helyett nem veheti át rokon, ismerős˝ - írja olvasónk.


 Olvasói kérdés

Téten élelmiszercsomagokat osztanak a rászorulóknak, csak az a gond, hogy akik mozgási nehézségeik miatt nem tudnak odamenni az osztás helyszínére, azok helyett nem veheti át rokon, ismerős. Akkor viszont kihozhatnák nekünk?
A város önkormányzata a Gyermekétkeztetési Alapítványtól nyolcszáz kilogramm cukrot és más tartós élelmiszereket, lisztet, búzacsírás lisztet, négyféle száraztésztát, müzlit, kukoricát kapott. Ezeket osztották el nyolcszáz egységcsomagba és a napokban adták át a rászorulóknak önkéntesek. Olyanok vehették át, ahol munkanélküli van a családban, vagy ahol az emberek önhibájukon kívül a létminimum közelében élnek, illetve kisnyugdíjasokat, hátrányos szociális helyzetbe kerülteket is segítettek ezzel. A szervezők tájékoztatása szerint azért nem veheti át a rászorulók helyett más a csomagot, mert akkor nem lehetnek egészen biztosak abban, hogy az adomány eljut ahhoz, akinek jár. Sajnos már előfordultak ebből adódó kellemetlenségek. Viszont aki a 96/561-060-as telefonszámon mielőbb jelzi, hogy mozgási nehézségei miatt személyesen nem tud az osztás helyszínére menni, annak a jövő héten kiviszik házhoz az élelmiszert.

Olvasóink írták

  • 1. gammarus 2010. július 10. 11:44
    „Győrszemerén is osztottak EU. segélyt, tisztelet érte a polgármester úrnak. Nagyon meg volt szervezve..... (ezt már nem Ő végezte, sajnos) akik elsőnek mentek, mindent vittek.
    Másnap, már főleg a tészta volt a főmenű.....
    A végén már a kisnyugdíjasok (80-90-100ezer forint havi jövedelemmel !!!) kapták a megmaradt EU-s támogatást.
    Persze, ha előre lett volna igényfelmérés.... sokkal becsületesebben lehetett volna elosztani! Vagy lehet, hogy ez csak az én véleményem? Lehet hogy jobb lenne, ha nem is lenne véleményem.............”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új elnök - feladat a soproni épület befejezése és az e-bíróság

Átadja a stafétát dr. Becher Rezsőné, a megyei bíróság elnöke, aki hat év után, mandátuma lejártával… Tovább olvasom