Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Kerékpárt loptak a kirakatból Győrben

Betörték a Külső Baross úton található kerékpárüzlet nagy üvegtábláját péntekre virradó éjszaka.

Ezután kezdték el kipakolni a számukra kedves kerékpárokat a rosszfiúk, hogy ne gyalogosan menjenek tovább...

Nem tudhatták, hogy az üvegtörésjelző riasztotta a patentos elfogókat. A járőrök a helyszínre érkezve kisebb üldözésbe kezdtek, de pár perc alatt a rendőrséggel összefogva elkapták az egyik elkövetőt. A kerékpárok is meglettek, egyiket a kórház ajtajában, másikat a Bem téren találták meg.

Olvasóink írták

 • 5. knifemaster 2010. július 12. 16:22
  „A boltot illetőleg a Blaskovics kerékpár boltra tippelek.”
 • 4. Jerry 2010. július 12. 07:22
  „sugera,szeretném pontosítani az esettel kapcsolatban.A Btk321.§szerint rablás az, ha idegen dolgot úgy vesz el mástól,hogy annak megszerzéséhez erőszakot vagy élet vagy testi épség ellen közvetlen fenyegetését alkalmaz...míg a Btk 316§ szerint aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt eltulajdonítsa, lopást követ el,a /2/bek-d pont szerint pl dolog elleni erőszakkal/ köznyelvben betöréses lopás/Az általad rablásnak titulált esemény tehát betöréses lopás volt.
  A Kisalföld napilap cikkeihez való hozzászólásaihoz így viszont szeretném megkérni,hogy csak arról írjon, amiről pontos,szakszerű információkkal rendelkezik .Köszönöm.
  Egyébként gratulálok a sikeres közreműködésért, és köszönet a rendőrségnek nyújtott segítségért.”
 • 3. fióka 2010. július 12. 06:54
  „2. sugera 2010.07.12. 00:34 "A kisalföld napilap szerkesztőit és munkatársait viszont szeretném megkérni ,hogy csak arról írjanak amiről pontos információkkal rendelkeznek .Köszönöm
  "--->hát akkor azthiszem üres lapok lennének a kisalföldnél egyébként nem tudom én sem 20 évesek dolgoznak ott mert mint a tartalom mind az írás mind maga az újsér egyre szinvonal aluli így nehéz lessz előfizetőket toborozni”
 • 2. sugera 2010. július 12. 00:34
  „Jó Estét!

  Kicsit kiegészíteném a cikket ha nem probléma hamár egyszer ott voltam . A rablás péntek hajnali negyed és fél három között történt . A három elkövető a Blaskovics bicikli szalon kirakatát törte be és úgy emelték ki a kerékpárokat. A bicklik nem voltak pedállal felszerelve ezért a vállukon szaladtak velük a rablók. A Petz Lajos utcán menekültek a Bem tér irányába én ekkor találkoztam velük . Ekkor egy rendőrjárőr haladt éppen a Barros úton aki észlelete az elkövetőket és így még a telefon hívásom előtt azonnal üldözőbe vette őket. Két elkövető a Bem téren keresztül menekült egy pedig vissza felé a Liezen-Mayer utca felé őt a rendőrökkel közössen üldöztem és végül a Liezen-Mayer utcában fogta el a járőr. A patent Security járőre ekkor érkezett az üzlethez és ezután került elő a két bicikli amelyeket a menekülés közben hátra hagytak. Gratulálok a rendőrségnek a sikeres akcióért és a gyors reagálásért. Remélem , hogy a másik két elkövetőt is hamarosan elfogják. A kisalföld napilap szerkesztőit és munkatársait viszont szeretném megkérni ,hogy csak arról írjanak amiről pontos információkkal rendelkeznek .Köszönöm”
 • 1. Tabornok 2010. július 11. 21:36
  „Titok, hogy kihez törtek be?
  Titok, hogy kit fogtak el, mint tolvajt? Mi ez az értelmetlen titkolódzás? A párt titkár fia volt? Melyik párt titkáráé?
  A kérdés továbbra is kérdés. Miért kell titkolni, hogy kit raboltak és kik rabolták ki?
  Valamit nem tudok, amit tudnom kéne?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szalagátvágás a marcalvárosi útnál

Győr - Néhány hete elkészült a Marcalváros I. és II. lakótelepek közötti út egy szakaszának… Tovább olvasom