Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Kérdezze Uri Gellert!

Írja meg nekünk, ha az Ön otthonában megmagyarázhatatlan jelenségek történtek. A kisalfold.hu segítségével most személyesen kérdezhetik Uri Gellert!

Önnél is elindultak az órák és meghajoltak a kanalak? Határozott a véleménye a Kiválasztott című tévé-showról? Szeretne kicsit többet megtudni arról, mi zajlik kulisszák mögött? Írja meg nekünk, ha az Ön otthonában megmagyarázhatatlan jelenségek történtek. A kisalfold.hu segítségével most személyesen kérdezhetik Uri Gellert! Fogalmazza meg kérdéseit és küldje el nekünk az online@kisalfold.hu e-címre és mi továbbítjuk azokat a világhírű mentalistának. Uri Geller kerek egy hét múlva, pénteken válaszol az addig összegyűlt olvasói kérdésekre a kisalfold.hu-n.  

Ha Önnek is van ilyen felvétele, elküldheti nekünk is!A világhírű mentalista azért érkezett Magyarországra, hogy megtalálja utódját A Kiválasztott című produkció segítségével. Uri Geller nemcsak kanalakat hajlít, de olyan energiával bír, hogy környezetében az órák megállnak az interjúk során a mikrofonok csődöt mondanak...
Kíváncsi arra, honnan meríti az erejét ez a kivételes ember? Vagy egyáltalán mire lehet hasznosítani ezt a mérhetetlen tudást? Faggassa ki a titokról! Uri Geller  felel a legérdekesebb kérdésekre!

Olvasóink írták

 • 9. Liszti 2008. április 28. 11:47
  „Hell!
  Miért nem találni már azt a kommentet, ami azt firtatta, hogy a Pro7-en is ment mostanában ugyanez a műsor, és az "utódok" pontosan ugyanezeket a "mutatványokat" adták elő, ugyanilyen sorrendben, mindenkinek ugyanaz volt a gyerekkori traumája, mindenki ugyanattól félt, stb., mint ebben a magyar műsorban?
  Jahh, meg a stábtagok közül is megtalálhatóak voltak ugyanazon személyek, satöbbi...
  Ezek után szerintem nincs miről beszélni...
  Még mindig birka módjára hisznek az emberek ezekben a "csodákban", és mint az egyébként értelmi színvonalukat tekintve tötte modell lánykák tátott szájjal bámulják a tv-t?
  Ezek vagyunk mi?
  Ehhh....”
 • 8. andy 2008. április 23. 08:10
  „Igazából én tényleg úgy tudom,hogy nemcsak hazánkban van e műsor,tehát tényleg utódját keresi,avagy megint csak money-money...?
  Farkas Helga meg nem találása 60.e.dollárt ér?
  Vannak különleges képességekkel megáldott emberek ez tény.
  Én maradok véleményemnél,hogy szeretem,ha tudatom a manipulálóktól független marad.”
 • 7. pan.cser 2008. április 19. 17:17
  „Kedves Hajni! Természetfölötti képességek nincsenek, csak azoknak az agyában akik hisznek benne. Nincs mit elítélnem, hiszen nem hiszek. Az ezzel kapcsolatos reklámot viszont igen, így szóbanforgó tv műsort is.”
 • 6. Hajni** 2008. április 19. 16:42
  „Kedves pan.cser! Nem vagyunk egyformák,tehát a véleményünk sem egyezik.Aki hisz benne,az megnézi a műsorát,aki nem az számtalan más csatorna közül választhat.Uri műsorát nem nevezném népbutitásnak,mert én sokkal ártalmasabbnak találom a vértől csöpögő,agressziv filmeket és a népbutitásra ott a Győzike ,akire ez inkább jellemző.Egyébként az én lányom is rendelkezik hasonló képességekkel,mert az ő kezében is évek óta hajlanak a kanalak,villák,sok dolgot megálmodott már jó előre amik később beteljesültek.Szerencsére az ő képességeit senki nem ítéli el a környezetében és egyáltalán nem veszélyes emiatt. Szép szombat estét!”
 • 5. pan.cser 2008. április 19. 12:11
  „Kedves Hajni! Uri Geller csal, ez nem kétséges. Akinek tetszik a bolondítás, nézze a műsort. Azért abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a népbutítás szabadon terjeszthető! Az ilyesmi akadálytalan terjesztése nem azokra veszélyes akik azt kutatják, hogyan csinálja, hanem azokra akik hisznek!”
 • 4. Hajni** 2008. április 19. 08:04
  „Akinek nem szimpatikus az ne nézze! Szélhámosnak nem nevezném és a műsor nézettsége is azt mutatja,hogy többen vannak azok, akik szivesen töltik a szombat estéjüket a különleges képességű emberek megismerésével. Mi lenne,ha a Ti rokonaitok,barátaitok közt lenne olyan,akiről egyszer csak kiderülne,hogy neki is vannak hasonló képességei? A hozzászólásaitokból ítélve őt is megvetnétek?”
 • 3. pan.cser 2008. április 18. 21:30
  „Kedves "andy"! Én is így vagyok a tudatmanipulálással, legyen az bárki. Az ilyen műveletekben semmilyen minőségben nem vagyok hajlandó részt venni, nem szórakoztat, hanem feldühít, de nagyon. Ezért sem Uri Geller sem más mutatványait nem nézem, legszívesebben kirúgnám ezt a szélhámost is az országból, a többiekkel együtt, nem pedig tv műsort adni neki!”
 • 2. andy 2008. április 18. 09:19
  „Nekem Uri Geller mutatványaival nincs problémám.
  De!Amit az első adásban láttam,az megakadályozta a többi nézését!
  Pont azon volt a hangsúly,amitől én elhatárolódok.Pl a mágia szó,s mi mögötte rejlik,számomra mindig a másik ember,önnön akarata nélküli befolyásolást jelenti.S "gyönyörűen" be lett mutatva az,hogy igenis képesek emberek egymás tudata fölötti uralomra,hatásra,manipulálásra.Ez nekem visszataszító,mert lehet ezt bármire használni,s nincs garancia arra,hogy bármelyik mentalist,milyen érdekből,s milyen célra használja képességét!!A "versenyzők" arca az egekig ért,de nyomát se láttam a szeretetnek,alázatnak,stb...”
 • 1. Gépész 2008. április 17. 22:56
  „Rengeteg ember rakta fel a TV-re a kanalát, na kérem ezért tart ott az ország ahol. Anyámnál a TV teteje minden rossebbel tele van rakva, még se esett le soha semmi.

  Amúgy ezen könnyesre röhöghetitek magatokat:
  http://www.youtube.com/watch?v=PVjngNjAC9U&feature=related”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpárutak gyerekcipőben

Győr-Moson-Sopron - A szombatra tervezett kerékpáros felvonuláshoz (Bringapolis) kapcsolódóan… Tovább olvasom