Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Képzőművészet határok nélkül

Határok nélkül a káros szenvedélyek ellen címmel nemzetközi képzőművészeti versenyt hirdet a Galántai Népművelési Központ.
A központ és Győr megyei jogú város, továbbá az Egészséges Nemzedékért Alapítvány hétéves együttműködésének eredménye volt például A dohányzás káros hatása című nemzetközi képzőművészeti verseny, amely később kibővült az egyéb káros hatások elleni vetélkedéssel. A cél, hogy a fiatalokban tudatosítsák a dohányzás, az alkoholfogyasztás és más káros szenvedélyek veszélyességét.

A versenyen az alkalmazott képzőművészeti technika szabadon választható. A részvétel óvodáskortól középiskolás korig lehetséges. A munkákat a következő címre kell beküldeni: Galantské osvetové stredisko, Bratislavská 1458/71, 924 01 Galanta. Március 26-ig a gyermekorvosi rendelő, dr. Schmidt Péter H-9025 Győr, Radnóti u. 41. címre is postázhatók. A beküldési határidő március 31., eredményhirdetés májusban lesz. Részletes tájékoztatást az osveta_galanta@zupa-tt.sk e-mail címen, illetve a 00 421/31/780 2621-es telefonszámon nyújtanak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekrajzok a közlekedésbiztonságról

Győr-Moson-Sopron - Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság gyermekrajzpályázatot hirdet 3–6,… Tovább olvasom