Kisalföld logö

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Képes összefoglaló a megyei kórházfejlesztésről

Június 2-án, a munkaterület átadásával ténylegesen kezdetét vette a kórházfejlesztési projekt.

Az eltelt napok alatt megtörtént az építkezés szempontjából felesleges fák kivágása és elszállítása. A munkálatok vágási terv alapján zajlottak, csak és kizárólag azon növények kerültek eltávolításra, melyek az építendő új hotelépület területére estek. Egyes fákat a kórház zöldövezeti részébe telepítettek át.

A kórház egész területének statikai és műszaki állapotfelmérését a szakemberek elvégezték, dokumentálták.

Az építési munkaterületet érintő közműfeltárások (víz, csatorna, elektromos vezetékek) is megtörténtek.A C épület régi szárnya és a C épületet a B épülettel összekötő folyosó elbontásra kerül…
Előtte azonban - a betegforgalom zavartalanságának biztosítása érdekében – szükséges egy ideiglenes folyosó megépítése. Ennek alapozási munkálatai is elkezdődtek. (Az új ideiglenes folyosó csak a földszinten fog megépülni a "B", "C" és "D" épületek között. Ezen a folyosón zajlik majd az épületek közti személy- és betegforgalom, valamint az infrastrukturális közlekedés és kiszolgálás is.)Az A épület tetejére tervezett helikopter-leszállóhely építésének megkezdése érdekében megtörtént a tetőzet szerkezeti feltárása is.

Olvasóink írták

  • 2. Bo9903 2011. június 20. 20:53
    „Én is csak reménykedni tudok, hogy ilyen-olyan pénzek nem vándorolnak ilyen-olyan zsebekbe. De attól viszont tartok, hogy majd nem lesz személyzet, aki dolgozzon benne.....”
  • 1. BlueRush 2011. június 18. 18:40
    „Annyira örülök, hogy ilyen klassz dolgokra is el tud menni a pénz! Végre valami, aminek értelme is van. Bár ne lenne bennem az a tipikus magyar "optimizmus", hogy ebből is csak baj lehet. Pl. plusz pénz erre meg arra, ebbe a zsebbe is csusszan egy kevés, meg abba is. Csak remélni tudom, hogy a kórház-projektnél semmilyen fennakadás nem lesz.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

LMP: Sokkterápia a munkaerőpiacon

Nem erről volt szó, az Orbán-kormány homlokegyenest mást cselekszik, mint amit ígért és ellenzékben… Tovább olvasom