Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

`Kenyér nincs, cirkusz van´ - nézzegessen provokatív győri plakátokat!

Fennállásának 14. évében először mutatkozott be Győrben az ARC. Lefotóztuk az összes polgárpukkasztó, politikai elfogult, ám vicces plakátot a Tesco parkolójában a 83-as mellett. Szavazás.
A budapesti Ötvenhatosok terén éves rendszerességgel mutatták az ARC óriásplakát kiállítást az elmúlt közel másfél évtizedben.

A három alapító, Bakos Gábor, Fatér Barna és Geszti Péter azzal a céllal alapították az ARC-ot, hogy évente fórumot biztosítsanak a szabad gondolatoknak. A rendezvényt országosan meghirdetett kreatív pályázat előzi meg.

Az alkalmanként megújuló, különféle művészeti ágak képviselőiből felálló zsűri sok száz pályamű közül választja ki azt a 80-100 munkát, amely az adott évben a társadalmat foglalkoztató legfontosabb kérdések lenyomatát adja.

Az ARC fennállásának tizennegyedik évében a vidéki nagyvárosokba is ellátogattak az óriásplakátok. Június 1-ig a győri Tesco Hipermarket parkolójában tekinthetőek meg az alkotások a 83-as főút mellett.

Az ARC hivatalos weboldalát ide kattintva tekinthetik meg, míg az elmúlt 13 év teljes képanyagát megtalálják a Facebookon is!


Íme, a Habadó!hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táncok népszerűsítése Győrben

A Dimenzió Tánc Sport Egyesület szeretné a különböző táncokat népszerűsíteni. Tovább olvasom