Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Kéménnyel a lakótelepen?

Győr - Kéménnyel kampányol a kormány a lakótelepen? – tette fel a kérdést a fideszes Borsi Róbert szerdán Marcalvárosban.
Az önkormányzati képviselő szerdai tájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy a lakótelepi lépcsőházak hirdetőtábláit a kormány a kémények biztonságosra, energiatakarékosra cserélését propagáló plakátjával ragasztották le.

Borsi Róbert
Borsi Róbert

Marcalváros lakásaiban távfűtés van, ismét csak a fölösleges pénzkidobásnak lehetünk tanúi - hangoztatta. Ám, ha azt nézzük, hogy a plakát feltűnő vörös színei a szocialista párt vörös szegfűjére emlékeztetik a választókat, rejtett, ámde ügyes, az adófizetők pénzéből finanszírozott párt propagandára is gyanakodhatunk – fejtette ki.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. Zaza 2008. szeptember 26. 11:39
  „Javítás az előzőhöz : esetleg
  Sorry !
  Azóta is azon agyalok, hogy tényleg az lehet a napi feladata, hogy ilyen marhaságokról fantáziálgasson ?
  És ezért fizetést is kap ?
  Politikusnak kellett volna mennem....”
 • 36. Zaza 2008. szeptember 26. 11:31
  „Borsi Róbert unatkozik ?
  Miért nem dolgozik ?
  Van elég megoldandó feladat a városrészben, miért nem azokkal foglalkozik ?
  Esteleg tényleg unatkozik ?”
 • 35. Valaki 2008. szeptember 25. 18:33
  „22. tarcus 2008.09.24. 20:29

  Kicsi gyurcsányi-klón! Amikor a hőszolgáltatót tervezték, még 1 dollár volt az olaj ára! A többit maszopos agyadra bízom! :))))”
 • 34. Valaki 2008. szeptember 25. 18:20
  „13. Tűzimádó 2008.09.24. 17:02

  De ki az a Borsi Róbert?? :))))))))))))))))))

  Nagyapád?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  Én mondjuk kitagadnálak! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))”
 • 33. /joco1-azigazi 2008. szeptember 25. 18:05
  „Bocsi. te akármilyen szinü "g.eci".korábban többször reagáltak az én "nick-nevemben- részben ocsmányságot- igy regisztráltattam magamat, de még a "kezdetek során" a leirt többsoros "véleményem "után ébredek rá, hogy én "regisztrál "vagyok, igy azért "irtam csak ugy a 29-es -mivel arra reagáltál- szám alatt.”
 • 32. a 29.es 2008. szeptember 25. 18:00
  „Te akármilyen szinü "g.eci":a 31-es : én foglalkoztam a vörös szinnel és Te a kémyényeddel.Én a vörös szinre reagáltam te a kémyényre.Én nem kivánok foglalkozni, holmi "kéményekkel.Érted: én a témának egyik részéhez szoltam, a másikhoz nem értek(csak csendben jegyzem meg én "kéményszerü" kinövéseket láttam már nem egy "panell" házon,de nem tudodm ,hogy miaz. Érted?
  Kérdés. Bécivel együtt laktok? vagy skizofrén vagy és a másik éned a Béci?”
 • 31. vörös g.eci 2008. szeptember 25. 10:49
  „29.

  A vörös benne van a nick nevemben, tehát foglalkoztam vele. Megismétlen a kérdést. Van kémény vagy nincsen? Az általad említett 25-ös hozzászólást megtekintettem, Bécit nem találtam, így arra reagálni nem tudok.”
 • 30. gondolkodo 2008. szeptember 25. 09:29
  „2 éve fideszes polgármester van,ez idö alatt a távfütésünk a mostani emeléssel együtt 80% lesz.két év alatt hol vannak az aláirásgyüjtö fideszes aktivisták a Tescok mellöl?Baloghnál gyüjtötték a közüzemi dij emelések ellen,most nem érdekük a lakosság mellé állni?Már lassan nem tudunk fizetni.Igy nem lesz nyereséges a győrhő,ha reális árak lennének,amit mindenki megtud fizetni,akkor kevesebb lesz a nem fizetök száma,mert vagy fizet vagy eszik,30 ezer ft felett lesz a télen a fütésünk(((”
 • 29. /joco1-azigazi 2008. szeptember 25. 06:40
  „inkább "jobbos g.ci": tudod én nem a "kéményekkel "foglalkoztam, hanem Borsi(ka) másik "problémájával" a "feltünö vörösszinnel". Vagy szerinted ez-VÖRÖS- nem szerepelt Borsi(ka)-nál? Amugy tényleg igazad: a témához illik hozzászolni vagy a témában reagálok véleményéhez.
  De miért nem kifogásoltad például a 25-ös "Béci19" reagálását? ja az komcsizik, ez ide a témához"tartozik"”
 • 28. vörös g.eci 2008. szeptember 24. 22:39
  „28.

  Jocó te általában arra szoktál hivatkozni, hogy a cikkel kapcsolatos érveket kellene a hozzászólásokban érvényre juttatni. Erre való tekintettel azt kérdezem tőled, hogy a lakótelepi panel lakásokon van-e kémény, vagy nincs? Ha van, akkor neked van igazad. ha nincs, akkor nincs igazad. Akkor BBorsi Róbertnek van igaza.”
 • 27. /joco1-azigazi 2008. szeptember 24. 22:27
  „Komcsizok: és tényleg igaz, hogy holnaptol kezdve a fidesz által uralt önkormányzatok területén, tilos lesz minden PIROS alapszinü eszköz, tágy és termék használata?, Borsi(ka) lakokörnyezetében már elkezdték a vörös hajzatu emberek átfestését, csak hát a narancs(szin )nem mindenkinek "áll jól".”
 • 26. nane 2008. szeptember 24. 21:33
  „Artie.Mi az a komenizmus?”
 • 25. mediterán 2008. szeptember 24. 21:19
  „Borsi urnak nem a plakátal kellene foglalkoznia,lakohelyén az Ikva utcában kb másfél éve hiányos a közvilágitás,ha este kilép a lépcsöházbol tapasztalhatja.A Harmonia áruházban lévő /vigalmi negyed/kettö kocsma ,kaszino,ügye megoldatlan,kb 200 családot zavar,a parkosittásrol ne is beszéljünk mert kritikán aluli, felesleges pénzkidobás.!!!!Ezzel kellene foglalkoznia hiszen ezért is választották meg, vagy talán tévedek?”
 • 24. agya 2008. szeptember 24. 20:49
  „borsi félék semmit sem tesznek csak a pénzt tünteti el ottofival el.. Városháza terére szépen . visszaültették a kivágott sövényeket és elszámolják hogy meglegyen a pénz. azt beszélik a köveket kivitték és visszahozták hogy külfőldinek tünjék.hogyan van lerakva ,Mindenhol hézag van. Kifugázzák,hogy télen kifagyjon és megrepedjen az egész. Ezért még felel valaki biztosan. Polgármester hol van ilyenkor? Alkalmatlanok lassan bebizonyosodik. Itt a városban nem bugyuták laknak csak ti hiszitek..”
 • 23. Laci62 2008. szeptember 24. 20:34
  „A hozzászólók nagy részéről látszik, hogy csak a kommunizmusban tudnak gondolkodni, és legkiválóbb politikusuk isa a kádárjancsi. Fel sem fogják, nem jutnak el odáig, hogy hogyan is kellene működnie egy demokráciának. Nem is éltek soha demokratikus országban.
  Tessék elővenni egy politológia tankönyvet, vagy a gyerek állampolgári ismereteit és fellapozni a kormány c. fejezetet. Egy demokrácia a hatalmi ágak szétválasztásán alapul. A kormánynak egy demokráciában semmi köze a pártokhoz, az egy elvileg pártokon felüli képződmény. Törvényeket alkot, a parlamentben levő pártok meg szavaznak róla. kész.
  Amiről ez a cikk is szólni akar, az éppen az, hogy a párt irányítja a kormányt (mint régen is, ugye emlékeztek...) és a kormány kampányol a pártért.
  Mivel Magyaroszágon a pártfinanszírozás teljesen nélkülözi a törvényességet, ezért eshetnek meg efféle ügyletek. (Lásd még a kampányra elszámolt milliárdok.)
  Egy demokráciában pl. a kormánynak ugyanannyival (vagy inkább semmivel) kellene támogatnia minden oldalt. Ugyanígy kétséges egy népszavazáson az igenek vagy a nemek mellett kampányolnia.
  Itt nem személyi, illetve jobb-bal oldal probléma van, ezek súlyos alkotmányossági hiányosságok.”
 • 22. tarcus 2008. szeptember 24. 20:29
  „Az a baj, hogy ez a Borsi nevű nyikhaj már megint bohócot csinált magából, sajnos, nem utoljára. A paranóia a Fidesznél is ellenségképekben és összeseküvés-elméletekben nyilvánul meg. Bezzeg amikor 2006 végén a helyhatósági választások utolsó kampánynapján éjjel narancsba bugyolálták a várost és nem átallottak Csanakon minden plakáthely mellé fidelitas-keretlegényeket állítani, akkor nagy vezérük, Szijjártó nem volt ennyire finnyás, hanem röhögve közölte, hogy "ez van, lehet menni reklamálni a választási bizottsághoz, úgyse fog semmi történni, kampánycsend lesz". Aztán a törvényben meghatározott határidő után csak a Fidesz plakátjai rontották a városképet, de bünti nem lett belőle, mert ők kerültek hatalomra és eltussolták ez az ügyet (is)!
  Szánalmasak, bolsevikok és paranóiásak!”
 • 21. frenky 2008. szeptember 24. 20:28
  „Mi van jocó, lecsúsztál az örsi gyűlésről és csak akkor kapod meg a tantuszt, ha itt mocskolódsz egész nap? Az MSZP-fanclubok lassan bezárnak öcsém? Keresd a kocsmát, ahol leihatod majd magad.”
 • 20. revü 2008. szeptember 24. 20:25
  „Mi van itt? Az összes kommunista szabadságon van és ide irogat? Igaza van Borsinak, a népvakítással ne tolakodjon már be a büdös vörös csürhe a lépcsőházba, ha én egyet is meglátok, kivágom mint a macskát szarni. Nem elég, hogy tönkrevágják az egész országot, még nekik áll feljebb? Meg itt verik a nyálukat? A bolsik inkább kussoljanak, nekik telt le, nem a Fidesznek...”
 • 19. joco 2008. szeptember 24. 20:08
  „miracle.
  igazad van: a megoldás a trombita: de ide is illik : a trombitán a fidesz hamis hangot talált!?!”
 • 18. Ihász Károly 2008. szeptember 24. 19:42
  „Ebben a cikkben,és a hozzászólásokban melyik az a probléma amelyikhez 2/3-os többség szükséges a parlamentben???”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Akadémiai Nap az alapítás negyvenedik évfordulóján

Győr - Jubileum jegyében rendezte idei, immár tizedötödik akadémiai napját a győri Széchenyi István… Tovább olvasom