Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Kedvezményesen a Mobilisben

Az uniós fejlesztések nyílt napja keretében szombaton nagyon kedvezményesen, jelképes összegért látogatható a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ.
Az uniós fejlesztések nyílt napja keretében szombaton nagyon kedvezményesen, jelképes összegért látogatható a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ.

Az ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón Fekete Dávid alpolgármester arról beszélt, hogy a város egyik büszkesége a Mobilis, mert nem csak turisztikai célokat szolgál, hanem a gazdaság erősítését is segíti azzal, hogy a műszaki pályák iránti érdeklődést felkelti a
gyerekekben.

- Ők építik majd a magyar gazdaságot tizenöt év múlva - mondta Szilasi Péter Tamás, a Mobilis ügyvezetője azokra a gyerekekre, fiatalokra gondolva, akik szüleikkel együtt ma ellátogattak a tudományt élményszerűen tálaló központban. Mészáros Péter, a Mobilis
szakmai vezetője is arról beszélt, hogy a tudás átadása mellett többek közt a tehetségkutatással is foglalkoznak, s a játékosságuk, látványosságuk miatt népszerűek kísérleti bemutatóik.

A fejlesztési nyílt nap keretében ma a Mobilisbe az első kétszáz látogató ingyen mehetett be, az utánuk érkezők kedvezményes belépőt vehetnek.

A nyílt napot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség azért szervezte meg, hogy érzékeltesse, az uniós fejlesztések, az uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá a lakosságéletkörülményeinek javításához. Országosan harminc, megyénkben három helyen van ma nyílt nap a kezdeményezés keretében.

Így a Mobilis mellett a Pannonhalmi Főapátság biomassza-fűtőművében és arborétumában, továbbá a fertődi Kulturális Központban. Részletek: http://ujszechenyiterv.gov.hu.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdték a kifutópálya-fejlesztést a péri repülőtéren

Megkezdték a kifutópálya-fejlesztést a péri repülőtéren, két kilométeresre hosszabbítják meg a… Tovább olvasom