Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Kátyúszőnyegen és töredezett aszfalton közlekedünk a Külső-Baross úton - fotók

A nádorvárosi oldalán a híd végétől a Szigethy Attila útig finoman fogalmazva is elhasználódott az aszfaltburkolat. Megkérdeztük, van-e lehetőség felújításra a jövőben. Szavazás.
Nem győztünk megállni fotózni 5-6 méterenként

Mint azt Olvasóink jól tudják, portálunk elejétől fogva végig követte a Baross híd évek óta várva várt felújítását. Nos, a híd felújítása egyelőre úgy tűnik, jól sikerült. Pontosan ettől vált kontrasztossá az újjászületett műtárgy és Külső-Baross út állapota.

A nádorvárosi oldalán a híd végétől a Szigethy Attila úti kereszteződésig annyira elhasználódott az aszfaltburkolat, hogy gyakorlatilag nem győztünk megállni fotózni 5-6 méterenként. Megkérdeztük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy a jövőben tervezik-e a szóban forgó szakasz felújítását?


Kátyúszőnyeg, töredezett aszfalt a Külső-Baross úton

"A teljes körű felújításához szükséges forrás egyelőre nem áll rendelkezésünkre"

"A győri Baross Gábor hídnál végződő 82-es számú (Veszprém-Győr) főút Győr város belterületére eső egyes részeinek burkolata, így különösen a Szigethy úttól a hídig terjedő szakasz valóban rossz állapotú és megérett a felújításra.

A teljes körű felújításához szükséges forrás egyelőre nem áll rendelkezésünkre" - kezdte a rossz hírrel Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

"Fontos megjegyezni, hogy társaságunk az országos közutak üzemeltetője és fenntartója, a teljes körű útrekonstrukciók azonban már nem cégünk kompetenciája, a felújításokra szánt források felett sem mi döntünk, csupán egy-egy szakasz felújításának szakmai előkészítésben veszünk részt.


Galéria kép

Csak óvatosan a Külső-Baross úton! 

A leromlott állapotú győri szakaszt rendszeresen ellenőrizzük és a balesetveszélyes burkolathibákat megszüntetjük, más beavatkozásokra egyelőre nincs lehetőségünk.

Bízunk benne, hogy mielőbb alkalmunk nyílik más útszakaszok mellett ezt is korszerűsíteni, hiszen nekünk is gazdaságosabb egy felújított útszakaszt üzemeltetni" - zárta szavait Pécsi Norbert Sándor.

Nos, ameddig elérkezik ez az idő, óvatosan szlalomozzanak a Külső-Baross úton.

Ön hány éves kortól engedné a jogosítvány szerzést?

Szavazok!

Szavazás állásahirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Se fogadott orvos, se hálapénz nincs

Angliában még azt is jelenteniük kell az orvosoknak és a nővéreknek, ha egy tábla csokit kapnak hálából a kismamától. Tovább olvasom