Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Katonai konvojok vonulnak az M1-esen, Ausztria felől Győrig

Ne lepődjenek meg, ha katonai járműveket látnak az autópályán, a 82-es és a 8-as úton.

Lefotózta a katonai konvojt?
Várjuk a képeket ide:
tudosito@kisalfold.hu

Újabb katonai konvojok érkeznek a Magyar Honvédség (MH) őszi kiképzési gyakorlatára szerdán és csütörtökön.

Szerdán és csütörtökön az M1-es autópályán, majd a 82-es és a 8-as úton lehet számítani katonai járművekre - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

Mint közleményükben felidézték, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság és alárendelt katonai szervezetei őszi, több nemzet részvételével zajló kiképzési sorozatot tartanak szeptember 8. és október 17. között a Bakonyban. A Közös Fellépés 2014 elnevezésű gyakorlatsorozaton csaknem 1300 katona vesz részt és 400 technikai eszközt használnak, ennek keretében újabb konvojok érkeznek a gyakorlótérre.

A járművek szerdán és csütörtökön Ausztria felől Győrig közlekednek az M1-es autópályán, majd a 82-es és 8-as úton mennek tovább a gyakorlótérre. A járműveknek a Magyar Honvédség kíséretet biztosít a határtól a gyakorlótérig.

A HM azt kéri, hogy az említett útvonalakon közlekedők óvatosan közelítsék meg a katonai konvojt, ezzel is segítve annak biztonságos és folyamatos haladását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Polgármesterek, akik biztosan nem maradnak polgármesterek október 12-e után

A kisalfold.hu ötven Győr közeli/környéki települést vizsgált meg abból a szempontból, hogy vajon hányan mondanak búcsút a polgármesteri széknek. Cikkünkből minden kiderül. Tovább olvasom