Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Károkozók: Három gesztenyefa bánta az Erzsébet ligetben

Július 3-ára virradóan Győrben, az Erzsébet ligetben szándékos károkozók három darab gesztenyefa törzét törték ketté. A GYŐR-SZOL Zrt. feljelentést tesz.
A vandálok ezzel jelentős esztétikai és mintegy 60.000.- Ft értékű anyagi kárt okoztak.


A fák a liget felújításakor lettek telepítve, napjainkra már díszítő értékkel rendelkeztek.
A növények pótlásáról a GYŐR-SZOL Zrt. később intézkedik.
A GYŐR-SZOL Zrt. a szükséges feljelentést a Rendőrségen megteszi.


A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. ezúton is kéri a lakókat, hogy vigyázzunk közösen értékeinkre, közjavaink állapotát pedig őrizzük meg együtt saját magunk és gyermekeink javára.

Olvasóink írták

 • 14. Olajos 2012. július 04. 22:10
  „Voltam én is Fiatal... Voltam én is Erős... Voltam Menő és voltam hülye is. Sok dologra egyáltalán nem vagyok büszke...De olyan ilyen mint ezek, sohasem ... Remélem olvassátok, Ti, akiknek eszük mint nekem felesleg,kik oly erősek vagytok, hogy 7 üres faluban sincs párotok, azért ez a fatördelés eléggé gáz... Ha már olyan erősek, menők és mint olvasom hülyék is vagytok, inkább menjetek árkot ásni, csakányozni vagy ússzátok át a dunát... ( Az úszás hasznos lehet számotokra, de csak mobil nélkül, este, és ismeretlen helyen... ) Gratulálok! Nagggggyon kemények vagytok...”
 • 13. Bit-man 2012. július 04. 21:34
  „Piszkosz vandálok, "törzeket" törnek. Ez a meleg mindenre kihat :) Amúgy tényleg meg lehetne pofozni őket! Egy fa mire megerősödik rendesen..hajaj hány év... de egy ilyen suttyónak és haveri körének ez a menő...nekem meg az lesz a menő hogy ha meglátok egy ilyen embert "csak úgy heccből" pofánverem mert az a menő nálunk!”
 • 12. surdilovics69 2012. július 04. 21:23
  „Ezek az erős fiúk a szemben levő sörözőben iddogáltak egészen addig,amíg kellően erősnek nem érezték magukat ahhoz,hogy legyőzzék a gesztenyefákat.Sajnos sokkal többen voltak,mint mi,ezért halálos vétek let volna szólni nekik.Nem voltak már beszámítható állapotban sajnos.Nem lesz egy rossz dolog az,ami vár ránk emberekre,jót fog tenni egy kis szenvedés.Majd az előhozza a jót is az emberekből!”
 • 11. Mankapunka 2012. július 04. 18:19
  „Jövő nemzedéke. Igazi hon magyarok,mint a szüleik.

  Gratulálok,szép munka volt. Csak így tovább,hisz a balkánon vagyunk.

  Ezeknek a gyerekeknek az a bajuk,hogy a szüleik nem vitték őket nyári munkára.Mivel a szüleik is igazi léhűtők.”
 • 10. anuvuk 2012. július 04. 17:36
  „Ebben a melegben, megérdemelne egy gipszet, de élesben!!”
 • 9. gonzo 2012. július 04. 14:18
  „6.dalton,ha jól rémlik 260.000 volt,azt már nem tom,hogy darabja,vagy a kettő.Akkor azzal indokolták,hogy jóféle kárpátaljai fajta,idővel nagyon szép lesz:))Az eredmény megtekinthető a Városháza előtt:))

  Ezeknek a fatördelőknek meg nyilván a kezüket kellene szép lassan eltördelni,de hát persze ezt csak a düh mondatja az emberrel,tudja,hogy erre semmi esély.Pedig megérdemelnék.”
 • 8. traktoros 2012. július 04. 14:03
  „Az értékeket védeni kell nem tönkretenni, remélem ezeket a képeket látják azok is akiknek a gyerekei tették ezt.
  Remélem hogy a rendőrség végre elkapja ezeket az erőfitogtató barbár állatokat és kötelezi a szüleiket hogy ültessenek másik fákat saját költségükön.Egyébként több helyen ugyanezt csinálják ezek az egytüdejű diszkópatkányok.A szüleik remélem büszkék a gyerekeikre ezért a tettükért és ha van lelkiismeretük akkor tesznek is valamit hogy többé ilyet ne csináljanak ezek az á.......k .”
 • 7. Tündenéne 2012. július 04. 13:37
  „Ezt a mértékű tahóságot már nem is lehet kommentálni...
  Pár évvel ezelőtt Csornán az Erzsébet királyné útjánank a szélén volt egy újonnan telepített kis fasor, egy olyan 10-12 fácskával. Kb 1 hétig voltak ott, aztán a helyi menő csávók szépen és tövestül kitépték, majd módszeresen darabokra tördelték. Csatlakozom... Az ő derekukat kéne hasonlóan összetörni - jelen esetben is.”
 • 6. dalton 2012. július 04. 12:24
  „ez elég tahó dolog
  de azért érdekes,hogy a győrszol-nál 3 db gesztenyefa 60.000 HUF-ba kerül, ez olyan mint a városháza előtt található 2 ezüstfenyő nem is tudom már mennyi volt???”
 • 5. Jandex 2012. július 04. 12:08
  „Míg élek nem fogom megérteni az ilyen lények tetteit, igaz a fa nem üt vissza. :(((”
 • 4. ATX 2012. július 04. 11:35
  „Alkohol, drog, fanyűvés, alja népek...”
 • 3. gte325 2012. július 04. 11:34
  „édes anyukájukét és apukájukét, akik így "nevelték" őket, mert nem hiszem, hogy ezek a tehetséges, jól képzett fiatalok a felelősek a tetteikért... ha fiatalok voltak egyáltalán...”
 • 2. Madarász 2012. július 04. 11:23
  „Végre meg kéne találni az ilyen barmokat és úgy megbüntetni, hogy elmenjen a többi IQ bajnok kedve az ilyentől.”
 • 1. artie75 2012. július 04. 11:17
  „Bátor és erős gyerekek voltatok, gratulálok.

  A ti törzseteket is gy kéne kettétörni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Romaintegráció alulról Győrben

A Czinka Panna kulturális egyesület 2005-ben alakult meg. Már a kezdeti célok között szerepelt, hogy a romákról kialakult képet maguk a romák változtassák meg. Tovább olvasom