Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Karda Bea könnyei az osztálytalálkozón

Karda Bea hisz az újjászületésben, mindabban, ami a hitről, a szeretetről szól. Boldog, hogy a hétvégén találkozhatott osztálytársaival, tanító nénijével, aki írni, olvasni és énekelni is tanította.
Karda Bea innen indult, imádja a várost és lakóit.
Negyvenöt éve kezdte az általános iskolát, így aztán nem akármilyen osztálytalálkozó várta a hétvégén, diáktársaival együtt. Puha Alajosné Magda nénit – aki a betűvetés tudományára okította őket – azért szerette, mert vele mindig lehetett játszani, énekelni. Utóbbi ma a kenyerét jelenti. Karda Bea is eljött a győri osztálytalálkozóra, mi több, az öröm könnyeket csalt a szemébe a szeretett tanító néni és a társak láttán.
A szőke popénekes az eredeti, negyvenöt évvel ezelőtt készült fénykép alapján a fehér asztal mellett próbálta azonosítani egykori diáktársait. Fontosnak tartotta, hogy éppen azokkal találkozzon, akikkel írni, olvasni, mi több, énekelni is együtt tanult.
– Rendkívülinek tartom ezt az osztálytalálkozót, hiszen nagyon sok minden köt hozzájuk – mondta el lapunknak Karda Bea. – Egyébként is nagy szerelmem Győr, ami számomra a gyermekkort, a legkedvesebb emlékeket jelenti. Édesapám, a lehető legcsodálatosabb ember, itt született, élt és muzsikált Győrött, amire biztos sokan emlékeznek. A Karda–Nánási duó a Lelóban, azaz a Kék Duna presszóban zenélt, s én ebben a légkörben nőttem fel. Sajnos, az aput januárban elvesztettem, de éppen ezért jövök ide gyakran, mert fontos a múlt, idekötnek az emlékek.
Az énekesnő most megjelent lemeze, az Újjászületés minden dala ezt az érzést tükrözi. Igaz, a CD három évig készült, ám Bea szerint a zenei anyag most állt össze. A B 52 jelzi, hogy előadója nemcsak a korát, hanem a stílusváltást, a fajsúlyosabb, frissebb zenét is vállalja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kábeltévé-díjemelés: felháborodott fogyasztóvédők

Az Országos Fogyasz-tóvédelmi Egyesület győri szervezetéhez számos felháborodott jelzés érkezett… Tovább olvasom