Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Karambol a 82-esen: kisgyerekes anyuka halt meg, nyolcan megsérültek - fotók

Az autót vezető 44 éves nő a helyszínen meghalt. A busz az Audiból vitte haza az utasokat kedd reggel, nyolcan megsérültek. 

    Összefoglaló

  • Személyautó és busz ütközött a 82-es főúton, Nyúl térségében kedd reggel
  • Az autót vezető 44 éves nő a helyszínen életét vesztette. Megrázó részletről értesültünk: az asszonyt kicsi fia és férje várta volna haza.
  • A busz az éjszakai műszak után vitte hazafelé a dolgozókat az Audiból. Nyolcan megsérültek, a győri kórházban látták el őket - fejsérüléssel, zúzódással.
  • A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.


12.50

Fotók a busz mentéséről

Karambol a 82-esen - Kimentették az árokból a buszt12.30 - A kisalfold.hu megrázó részletet tudott meg: a karambolban elhunyt 44 éves nyúli származású asszonyt kicsi fia és férje várta volna haza.

11.00 - Czechmeister Mónika, az Audi szóvivője a vállalat nevében sajnálattal kommentálta a tragédia tényét, s egyben jobbulást kívánt a kollégáknak.

Az ő értesüléseik szerint 15 audis kolléga volt érintett a balesetben, értesültek a nyolc könnyebb sérültről is.

10.41 - A győri kórházból valamennyi sérültet hazaengednek, a legsúlyosabb sérültnek az orrcsontja törött.

Pálinkás Istvánné (képünkön) vélhetően könnyebb agyrázkódást kaphatott, a fejét fájlalta. A romándi asszonyért férje érkezett a kórházba.

Fotó: H. Baranyai Edina
Pálinkás Istvánné  a fejét fájlalta. Fotó: H. Baranyai EdinaA buszon utazók azt mondták, a sofőrjük annyit látott, hogy a személyautó vélhetően előbb a padkára hajthatott, ezután rántotta el a kormányt. Az utasok meggyőződése: a sofőrjük lélekjelenlétén múlott az, hogy ők könnyebben megúszhatták a balesetet, ő ugyanis próbálta elkerülni a frontális ütközést, de lehetetlen volt.


Az ütközés erejét jól jelzik az alábbi képek:

Az autó az ütközés pontjától 14,5 méterre landolt
Az autó az ütközés pontjától 14,5 méterre landolt


Az autó hűtője kiszakadt, s 48,4 méterre repült.
Az autó hűtője kiszakadt, s 48,4 méterre repült.


A kocsi akkumulátora még messzebbre, 61,5 méterre szállt.
A kocsi akkumulátora még messzebbre, 61,5 méterre szállt.10.39


Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedden 7 óra körül a 82-es számú főút, 66-os kilométer szelvényében.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi haladt Nyúl felől Győr irányába, és ez idáig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerint bal oldali forgalmi sávba ahol egy helyközi járatos autóbusszal ütközött.

A balesetben a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, a buszon utazók közül hét fő könnyen, egy fő súlyosan sérült.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit - tájékoztatott Takács József, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az érintett útszakaszon a műszaki mentés befejeződött, a forgalom újra zavartalanul halad.10.00

Újabb képek a balesetről

Halálos karambol a 82-es főúton - autó és busz ütközött. Fotók: Mészáros Mátyás


9.31 - Munkatársunk a győri kórházból jelenti: a busz az éjszakai műszak után vitte hazafelé a dolgozókat az Audiból, az utasok közül szinte mindenki bóbiskolt, az ütközésre riadtak fel.

Pontosabban arra, hogy a hirtelen fékezéstől az előttük lévő ülésekre buktak, beverték a fejüket.  Ezért fejsérüléssel, zúzódásokkal kezelik a kórházba felvett nyolc sérültet. Jelenleg az eredményeikre várnak.

A szemtanúk kollégánknak elmondták: megrázó volt, amikor azt látták, hogy az autóból a gyerekülés (ülésmagasító) is kizuhan.

Az autót egy 44 éves nő vezette, a sofőr a helyszínen életetét vesztette. 

09.20 - Hét ember könnyebben,  egy súlyosan megsérült, kórházba vitték őket – ismertette Takács József, a megyei  rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

8.58 - Mint megtudtuk, a busz az Audiból vitte haza a munkásokat.

8.51 - Az ütközés erejét jól jelzi, hogy a személyautó akkumulátora a járműtől 61 és fél méterre állt meg, a hűtője pedig 48 méterre repült - jelentette a helyszínről kollégánk.

Halálos karambol a 82-es főúton. Fotó: Mészáros Mátyás


8.36 - A győri kórházban nyolc sérültet vizsgálnak, prof. Oláh Attila orvos igazgató tájékoztatása szerint egyikük sincs életveszélyben.  Töréses, zúzódásos sérüléseik miatt mindenkit röntgeneznek.

8.03 - Fotós kollégánk a helyszínről azt közölte, hogy a balesetnek 8 sérültje van, közülük egy súlyos. A forgalmat Győrújbarát felé terelik.

Úgy tudjuk, a buszon 49-en utaztak. Az autóbusz Bakonyszentlászló felé haladt.

7.20 - A kataszrófavédelem beszámolója szerint az elsődleges információk szerint az ütközés következtében a buszon utazó emberek közül többen megsérültek, a személyautó vezetője pedig életét vesztette. A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Korábban - Közlekedési baleset történt kedden reggel 6 óra 45 perc körül, a 82-es számú főút, 77-es kilométer szelvényében, Nyúl térségében. A rendőrség adatai alapján egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött.

Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelése és a műszaki mentés ideje alatt félpályán halad a forgalom - írta a police.hu.

Információink szerint a balesetnek sérültje is van.

A rendőrség térképe szerint ezen a helyen volt a baleset
A rendőrség térképe szerint ezen a helyen volt a baleset

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri rablás 18 másodpercben - videó, amin biztosan felháborodik

A 81 éves néni a földre esett, ahogy a rabló kitépte kezéből a táskát. Nyolc napon belül gyógyuló… Tovább olvasom