Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Karai Anna albumot nyertek!

Az extravagáns stílusú énekesnő valóságos energiabombaként robbant be az országos tehetségkutatóba.Kisorsoltuk a nyerteseket:

Nagy István Zoltán
Gergácz Roland
Czeiner Beáta
Radich Péter

A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítettük.

Köszönjük a sok helyes megfejtést!

Előzmények:

Az idei karácsonyra Karai Anna is szeretné meglepni a rajongókat, méghozzá egy öt dalt tartalmazó akusztikus EP-vel!

A kislemez a jövő tavasszal megjelenő nagylemezről három dalt (Az Üveg Lassan Vág, Csillagsötét, Válaszolni Fél), illetve a The Voice tehetgékutatós feldolgozásokból kettőt (CrushCrushCrush, Sober) tartalmaz majd - mindezt unplugged módon – így például az ünnepi ebédhez vagy vacsorához is nyugodt, kellemes hangszereléssel ellátva. (Ám a köret továbbra is "Annás" marad, a hörgéseket most sem mellőzve!) A játékunkon helyesen válaszolók között Karai Anna lemezéből 4 darabot sorsolunk ki.

A kérdések:

1. Az alábbi előadók közül kinek a dalával tűnt fel Anna a The Voice előválogatóján?

A:  Kelly Clarkson
B:  Paramore
C:  Adele

2. Mi a címe az első szólódalának?

A:  Az üveg lassan vág
B:  Lesz ez még így se
C:  Jégrevü

3. Mi Anna különlegessége?

A: Nagyon magas hangon tud énekelni
B: "Scream"-technikát használ
C: Jódlizik

A válaszokat az online@kisalfold.hu e-mail címre várjuk.

A beküldési határidő: december 19., csütörtök 11 óra.

Kérjük, a levél tárgya Karai Anna legyen.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Fotó: TV2
Karai  Anna - Fotó: TV2

 Karai Anna neve ismerősen csenghet azok számára, akik figyelemmel kísérték a “The Voice" című tehetségkutató első magyarországi szériáját.

Az extravagáns stílusú énekesnő valóságos “energiabombaként" robbant be a műsor 24 legjobb versenyzője közé.

Anna fittyet hányt a sablonos popzenére, hiszen az előválogatón egy világhírű amerikai rockzenekar slágerét a saját szájízére formálta; és úgynevezett „screamelős" (= vagyis ordítós, hörgős) betétekkel tette még vadabbá a dalt, amivel alaposan felkavarta a székükben pihenő mentorokat is, s mindezt szerencsére a lehető legjobb értelemben sikerült megtennie.

Rutinos előadónak számít, hiszen az elmúlt 7 évben számtalan zenekarban énekelt, és több, mint 270 élő fellépése volt. A műsor által szerzett újabb sikerekre és ismertségre alapozva ebben az évben úgy döntött, hogy szólókarrierbe kezd. Az ötlet megvalósításában nagy segítségére volt Tarcsai Ádám, aki a tehetségkutató által figyelt fel Annára, majd fel is kereste azért, hogy zenekart alapíthasson vele, aminek a lány legnagyobb meglepetésére egész egyszerűen csak “Karai Anna" lett a neve.

Az énekesnő első szólóalbuma jövő tavasszal fog megjelenni, amely stílusában a populáris rockzenei elemektől kedzve a személyes kedvencéig (a nu-metalig) minden megtalálható majd, s mindezek mellé a tőle megszokott hörgéseket sem kell nélkülöznünk. A szövegeket Karai Anna és párja Szajbély Benedek írja, a zenét pedig Tarcsai Ádám szerzi.


Az öt dalt  tartalmazó akusztikus EP lemez már rendelhető az énekesnő hivatalos facebook oldalán, illetve e-mail címén (karai.anna@gmail.com) keresztül, bruttó 1990 Ft-os áron (ingyen postával).


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Salakot találtak a győri Audi-iskolában

Az Audi-iskolában már szerdán elkezdődött a karácsonyi szünet. Az ok: az épület átvizsgálásakor kiderült, hogy anno salakbetonnal építkeztek. Tovább olvasom