Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 4°C

Kara Ákos: Győrnek és a megyének is szól

Hétfőtől hivatalosan is Kara Ákos az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár. Megbízatását hétfőn vette át Áder János köztársasági elnöktől.

Az ünnepélyes aktus után a győri politikus a Kisalföldnek elmondta, egy ilyen kinevezés nemcsak személyének, hanem Győrnek és a megyének is szól. Munkájában – az érdekérvényesítésben – igyekezni fog továbbra is ezt szem előtt tartani. „Egyéni képviselői munkámat a tekintetben nem érinti, hogy továbbra is ugyanolyan munkabírással dolgozom azokért a településekért, amelyek bizalmából kerülhettem be a parlamentbe."

Áder János (j) köztársasági elnök tegnap adta át kinevezését Kara Ákosnak a Sándor-palotában.  Fotó: MTI
Áder János (j) köztársasági elnök tegnap adta át kinevezését Kara Ákosnak a Sándor-palotában. Fotó: MTI

Kara Ákos a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára lett. A győri politikus 2010 óta országgyűlési képviselő, 2006 és 2010 között, majd 2011 februárjától a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke. Államtitkári megbízatása mellett folytatja munkáját, mint a Győr–Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztését koordináló miniszteri biztos. S mint mondta, a Fidesz-frakción belül továbbra is hozzá tartozik a foglalkoztatásügy, amelyet kiemelt fontosságú kérdésnek tekint.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tart a vásárlói roham - koszorúk tavalyi árakon

Általánosságban igaz, hogy a virágüzletek próbálják tartani a tavalyi árakat. A legtöbb darab az… Tovább olvasom