Kisalföld logö

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Kampány indul a csalók ellen Győrben

A rendőrséggel közösen kampányt indít a vízmű, hogy minél kevesebb esélyük legyen azoknak a csalóknak, akik valamilyen közműszolgáltató nevével visszaélve próbálnak meg bejutni a lakásokba Győrben.

Szabó Csaba rendőr főhadnagy a városi rendőrség bűnmegelőzési osztályától elmondta, a rendőrségnek a szolgáltatókkal egyetértésben az a kérése, hogy akik valamilyen közműszolgáltató alkalmazottjának adják ki magukat, és arcképes igazolvánnyal nem rendelkeznek, azokat semmiképpen ne engedjék be a lakásokba. A csalók elsősorban idős embereket vesznek célba, elterelik a figyelmüket és ellopják értékeiket, néha még pénzt is kérnek a hamis ellenőrzésért. A rendőrség azt kéri, hogy aki korábban ilyen bűncselekmény áldozatává vált, hívja a 112-es vagy a 107-es telefonszámot és tegyen feljelentést.

˝Volt, ahol azt mondták, az elmaradt vízdíjat akarják beszedni, még Pannon-Víz-logóval ellátott fénymásolt levelet is hoztak magukkal. Máshol pedig vízminőség-vizsgálatra hivatkozva próbáltak bejutni˝ – tette hozzá a vízmű rendészeti vezetője.

Antal István, az ˝igazi vízóra-leolvasó˝ Győr belvárosában dolgozik.
Antal István, az ˝igazi vízóra-leolvasó˝ Győr belvárosában dolgozik.

A Pannon-Víz zrt. arra hívja fel a figyelmet, hogy munkatársaik mindig arcképes és sorszámozott igazolvánnyal igazolják magukat. A vízmérőcsere vagy mérőóra-leolvasás időpontjáról előzetesen értesítik a lakókat. Amúgy a lakásokhoz csak rendkívüli helyzetben – például vízhiány, hibabejelentés – esetén mennek ki, akkor is a hibát bejelentő személyt keresik. A társaság azt kéri, hogyha valaki bizonytalan abban, hogy a vízművek munkatársai mentek-e ki hozzá, hívja a vízmű 06-96/522-600-as telefonszámát.

A mérőórát jöttünk leolvasni

Az ezzel a címmel kiadott tájékoztatót kérésre díjmentesen eljuttatják a győri társasházakba. A tájékoztató plakát letölthető a www.pannon-viz.hu weblapról is, vagy a Pannon-Víz zrt. kérésre postán is eljuttatja az érdeklődőknek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dübörgő karácsonyi vásárlások előtt állunk? - videó

A GKI elemzéséből azt lehet kiolvasni, hogy az idei adventi vásárok óriási forgalmat hozhatnak.… Tovább olvasom